Aznurr Kızlar benüm bebeğüm emzik almıuo kesınlıkle devmlı emzırmek zorunda kalıyorum .. emzrmek ıstemedğimden degıl gece gündüz aglayınca emmeden susmuyo. Akşm yatrken emerk uyutuyorum buyuüzden
Esrctr35 Aznurr benim bebeğimde öyleydi canim almıyordu oğürüyordu bende pek zorlamıyordum ama en son mecbur alıştırmak zorunda kaldım çok uğraştım en son aldi Philips avebt verdim ben bi onu aldi zaten dene sürekli
Efy Bebeğinizin sizi emzik gibi kullanmasına izin vermeyin demişti doktorumuz 2 aylıkken aventin emziğini tutmuştu resmen dünyam değişti gerçekten büyük rahatlık oluyor bebek içinde anne içinde deneyin isterseniz
Esrctr35 Aznurr benimki de öyleydi almıyordu en son aldi ama biraz sabretmen lazım canım istemiyordum ilk vermek ama uykuya hemen daldığın görünce iyi ki verdim diyorum ben sadece gece uyusun hemen diye veriyorum
mrstucii06 Aznurr yaparmisiniz bilmem ama yengemin annesi emzik için hurma haşlamıştı hurmayi ezip emzigi az bisey batırıp verdiğinde tutmuştu
Kardelen1984 mrstucii06 emzik ucuna biseyler bandirmayi tavsiye etmiyorum bir bebegi nasil alistirirsaniz oyle gider
Kardelen1984 Aznurr canim sukur benim 3 evladim var hatta 3 numaram suan 4 aylik ve 3 unede emzik verdim istemese bile nasilmiii hemen anlatiyorumm ordamjsinn
mrstucii06 Kardelen1984 hergun oyle yapip vermedi kadin zaten birkere tuttummu hala emiyor sürekli tabiki yapmamak gerekiyor
FatihSibelMeva Valla ben ne marka kullandıysa almadı almayan bebek almıyor emziği.çok çabaladım alsın diye ama sonunda bende pes ettim ve kızıma tam 6 ay boyunca günlük 24 saat emzik oldum.her yerim ağrıyordu artık emzirmekten çok zor.allah yardımcınız olsun çeken bilir.ayrıca emzik alıp da bebeğini alıp her yere giden annelere çok gıcık olmuşluğum vardır😔 zira bebeğimi emzirmekten odamdan çıkamadığım gibi doktora gitmem gerektiğinde bebeğim beş dk memeyi ağzından çektik diye hastaneyi başımıza yıkıyordu…çok bunalmışlığım var çooook…
toprakveasel Aznurr bakkaldan eczaneden e bebekten almadigim emzik kalmadi aventte aldim we baby de tommy tipper da fatos emzik de en son bibs ccuuukk diye tuttu birakmadi cok sukur.bibs digerlerine gore daha yumusak ve gercekten emmeyen bebek olmaz siddetle tavsiye ederim cnm😊
Hasfa Aznurr benim kızımda almıyordu yapışık geziyorduk. Öyleki öğürüyordu emzikten bi gece uyku arası verdim anlamadı bikaç kerede alıştı. Doktorum önermesede verdim 🤭😀
Melek200121 Merhaba arkadaşlar, ben daha çok yeniyim 1 hafta oldu doğum yapalı. Sizler ne zaman başladınız emzik vermeye. En doğru zaman ne zaman olur. Ben daha vermedim şuan gerek duymadığımdan. Sebepsiz ağlamaları yok çünkü. Bi acıktığı zaman ağlıyor sadece.
Melek200121 Hasfa çok teşekkür ederim. Ben de alıştırmak istemiyorum. Ama 2 ay sonra işe geri dönücem o süreçte kayınvalidem bakacak çocuğa. O yüzden onu yorsun da istemiyorum. Çoğu zamanını onunla geçirecek. Emziğe alışırsa belki işi de kolaylaştırır diye düşündüm. O da alıştırmak istiyor ama ben tamam demeden de bişey yapmıyor sağolsun. I zaman az daha büyüsün ben işe başlamadan vermeye başlıyım ☺️🙈