Nurella0742 Kızlar merhaba nasılsınız?Sizin gece uykularınız nasıl büyüdükçe düzelir dedikleri uyku birturlu bize gelmedi sizin önerileriniz neler ?
minikbaykus Nurella0742 bir yaşına gidiyoruz malesef baştan beri kalitesiz uyku. İştahsızlık bişey yememe. Gerçekten zorlanıyorum artık.on iki dk önce yatırdım gene uyandi.
Yasemin-06 Nurella0742 büyüdükçe kötüleştik düzensiz hep dişlerden olsa gerek bilemiyorum ama dengeyi iyice bozduk
KereMini1 Nurella0742 tam anlamiyla berbat.15 aylik Uyuyo aglayatak uyaniyo. Emmek istemiyo bazen sallasan gozler acik bazen onuda istemiyo agliyo. Tam uyudu diyorum koyuyorum 3 dk snra geri agliyo. Sanki dovmusler gibi. Yoruldum artik uyusun nolur :(((((((((((
Nurella0742 minikbaykus bebekken inanın durumumuz daha iyiydi şuan geceleri bazen dayanilmicak hal alıyor uykusu var ama bir türlü o uykuyu uyuyamıyor 🙄
Nurella0742 Yasemin-06 bugün Dis için ne kadar önerilmesede jel aldım doktorumuz kontrolunde calpolde veriyorum bakali 😔
minikbaykus Nurella0742 aynı canim aynı. Şu an inan kaçıncı uyanış. Sinir krizine gircem artık. Tek ben mi uykusuzluktan bu kadar Geriliyorum yoksa herkes mi böyle
Nurella0742 Yasemin-06 malesef ki ne kadar sürecek bilmiyorum ama bazen uyandığında kızdığım da pişman oluyorum kendime uzuluyorum uyku çok mu önemli diyorum ama bütün gün bedenimizde o kadar yoruluyor ki😔
Yasemin-06 Nurella0742 çok çok iyi anlıyorum ki bende bazen sert çıkışıyorum gece sık SIk uyanır evet sonradan üzülüyorum ama gün içinde dediğin gibi o kadar bitkin düşüyoruz ki bazen hakim olamıyor insan kendine ve İnan saat 6 Dan beri uğraşıyorum halada öyle yok uyumuyor🥺
Seherce 21 ayligiz emerek uyuyor ve memeyencok duskun😁gece sabaha kadar.meme agzinda olsun istiyor hepten baglandi artik. Gece uykularimiz böluk böluk hep. Gece beslenmesini kesmek.lazim.ama.nasil 😭😭 memeyi vermeyince yikiyor ortaligi😭😭
Nurella0742 Seherce bizimki çok fazla beslenme ile alakalı değil çünkü uyuduğu zaman da sabah 4-5 gibi emmek istiyor ve ben genellikle uyumadan çorba içirip emzirip yatırıyorum ama anneye olan bağımlılıkta çok etkiliyor
Kubraerdal minikbaykus hep aynıyız yalnız değilsin gel sarılalım😀 gece de 15 kere kalkıyoruz net yorgunum yorgunum yorgunum
minikbaykus Kubraerdal azı dişler ne zamandır şiş ne gelen var ne giden. Ondan mı bu kadar eziyet ediyor bu ara bilmiyorum. Herşeye ağlıyor. Yerlere yatıyor. Ne gündüz uyuyor ne gece uyuyor
GramPozitifBakteri Nurella0742 15 aylık büyüdükçe saçmaladı,yeni koydum yatağa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ 1 saat sonra yuvarlanır memeyi bulmak için 🥺
minikbaykus GramPozitifBakteri sizin gene bir saat sonraymis. Benim şu an 20 dk icinde dördüncü uyanışı. Yatağına koyuyorum uyanır. Sinirimden dişlerimi sktm valla dişlerim acıyor
GramPozitifBakteri minikbaykus yok yok 1 saat sürmedi az önce bidaha emdi..valla ben de sıkıyorum çok 2 gece önce 1.5 saat kucakta gezdirdi kendini.Tam 8 kez yatağa koydum kalktı oturdu 😢 artık uyuduğunda ellerim titriyordu.Dişlerimi nasıl sıktıysam o günden beri sürekli kanıyor yalnız değilsin valla kardeş ☹️☹️ Birazdan bidaha gelcek mesela nefes alışından anlıyorum artık