Alisaaaaa Alisasevgi evet elisa bende çok duyuyorum. Biz İstanbul Anadolu yakası sizin hangi şehir ☺️
Alisaaaaa Alisasevgi ailem orada yaşıyor annem izmirli. Orada yaşamak ayrı bir güzel 🥰 ben evlenip İstanbul’a geldim. Ama keşke imkanım olsa da İzmir e taşınsam diyorum hep
OzlemAlisa Alisasevgi Alisaaaaa En büyüğü de benimki galiba 18 ay bitti 😍 hatay iskenderundan bizde. Of cok guzel ❤ kokuluu opucukler minik Alisa’lara 💙
Alisasevgi Alisaaaaa evet ☺️☺️ Bostanlıdayım ben izmiri biliyorsunuzdur buralar ayrı güzel bilmiyorumki tam cocuk için bence
Alisaaaaa Alisasevgi bilmem mi biliyorum tabiki izmir de büyüdüm. Annemlerde Alsancak’ta oturuyor. Evet öyle gerçekten çocuk için çok güzel bir şehir. Sizler için bile çok güzel çok şanslısınız valla bende eşimi kandırabilirsem bende döneceğim oralara 🤗
Alisaaaaa OzlemAlisa teşekkür ederiz teyzesi bizden de Hatay daki Alisamıza kardeş adaşından kocaman öpücükler 🥰
Alisaaaaa Alisasevgi hayır canım yaa doğumdan sonra tüm sosyal medyayı komple kapattım çok zamanını alıyordu sürekli oradaydım sanki 🙈ama ilerde tekrar açacağım☺️