Prensannesii1 Merhaba anneler ilk aşımızı olduk 1 ay aşısı Ateş’imiz yok ama cok huysuz calpol verdi ateşi olursa ver dedi ebemiz ateşi yok şükür ama cok ağlıyor huysuz versem mi ne yapmalıyım bi yardım edin
Frozen Prensannesii1 atesi yok ama agrisi var sanirim. Yarim cay kasigi verin isterseniz agrisini keser.
Alisasevgi Prensannesii1 çok huysuzsa verebilirsiniz bende verdim menenjitten sonra 1. Ay aşısında bişey yok ateş yapmaz ztn 😬 bexsero en zoru
OzlemAlisa Alisasevgi ayy konuyla alakasiz, görünce yazayim dedim bebeginzin adi Alisa mi 😍 nadir adas bulunca atladim😂
Meyra1 Alisasevgi baxsero mahvetti bizi dün olduk nimerixle beraber birde kan aldılar çocuk mahvoldu ve bugünde huysuzz kaç güm sürer bilmiyorum ateş çıkmadı ama korktu çok ve sanırım bacağı agrıdı
OzlemAlisa Alisasevgi Alisaaaaa En büyüğü de benimki galiba 18 ay bitti 😍 hatay iskenderundan bizde. Of cok guzel ❤ kokuluu opucukler minik Alisa’lara 💙
Alisaaaaa Alisasevgi yaa minnak kızımın adaşını görünce çok şaşırdım 🤗🤗çok duyulan bir isim olmadığı için
Alisasevgi Alisaaaaa evet bende hc denk glmedim ilk kez açıkcası hemde 2 tane birden elisa cok var alisa çok yok hangi şehir
Alisaaaaa Alisasevgi evet elisa bende çok duyuyorum. Biz İstanbul Anadolu yakası sizin hangi şehir ☺️
Ecm07w7 Prensannesii1 ayy canim bizde dun aşı olduk ayni huysuz atesi yok ben verdim cok iyi geldi belki bacagi agriyidur diye dusundum sonrasinda