mirayybebek zeynominiik dandini dandini dastans açıyorum hemen uyuyor yada kırmızı balığın şarkısında uyur😄😄
Mom078 Haminne Baban geldi kapıdan bize bakıyor diyor ya orda bi gülesim geliyor benim eşim orda ki baba bence 😂😂😂
zeynominiik Mom078 evet açtım şimdi baktım tam olarak şey gibi hani böyle üflemeli bişey çalarlar da yılanlar dans eder ya klibi ona benzemiş adfhjk
pelinburak1502 Ben bebekleri uyutan müzikler diye yazınca 58 dk şık biley onu açıyorum. Fon müziği ninni flan değil. Ona alıştı onunla uyuyor ilk zamanlar dandini ve pış pış sesi dolanıyordu evde😂😂
Yagmurmerya zeynominiik aa aynen hatta az önce uyuttum bu ninniyle. Hatta kendi bile demeye çalışıyor kızım 25aylık. Bide 2saatlik dinlendirici müzik diye geçiyor sanırım mozarttı. Mor ekranlı müzik. Onu açıyodum onla yatyodu. Sonrada kapatıyorum artık☺️
zeynominiik Haminne dönenceler uyku için zararlı diye okudum bi kaç gün önce, uykuyu oyun haline çevirdikleri için ve gözlerini sadece o noktaya diktikleri için sersemleştirip öyle uyutuyormuş ama yine de sen bilirsin bu bilgi de burda dursun 😄
Haminne zeynominiik 8 aylık oldu artık çok dikkatini çekmiyor Allahtan🙈 dönen hayvanları tutmaya çalışıyor o kısma geçtik 😂
Yagmurmerya zeynominiik yok maalesef. Yani önceden ninni acık yatardı öyle isterdi. Artık sadece uyurken açıyorum yatarken kapatıyorum. Ben başında oluyorum beşiğine koyuyorum biraz sallıyorum sonrada dalıyor☺️ İnşallah kendi kendine uyuyacak günleri bir an evvel görürüm☺️