zeynominiik Eveeeet arkadaşlar, tartışma başlıktadır. Benim bebeğim; Kayahan ve eşi İpek Acar’ın ‘annesi onu çok severmiş’ müziğini çok seviyor uzun zamandır bunu açıp öyle uyuyoruz :)
Alpitom zeynominiik biz klasikkciyiz dandini dandini dasdana mode on 😂 en marjinal asmaya kurdum salıncak oluyor arada o kadar 😅
mervecoskun zeynominiik bi uyku duası vardı sonra kaldırdılar ama ben de indirdiğim var bi deee tabii ki tartışmasız Ebubekir atalay dualı ninni 4
SaremAselim_0817 zeynominiik yasin suresini açıyorum 17 dkkalık dua bitmeden uyuyo zaten doğduğundan beri
zeynominiik seymaaras önceden benimki de yaylaların yoğurdunu duyunca ağlamaya başlardı dudaklarını büzüp o geldi aklıma 😄
Rukiye5555 mervecoskun yaaaa ben dinlerken bile huzur buldum hemen indirdim paylaşımınız için sağolun ☺️👶🏻👶🏻
Minikbirkalp mervecoskun dualı ninniyi açtım uyudu 🥰🥰 anında senin yorumunu okumadan çabalıyorum hamakta çırpınıyordu knu açtım 5 dk sürmedi 🤭🤭🌼
Mert_Cemre zeynominiik atem tutem men seni şekere katem men seni akşam baben gelen de oy önüne atem men seni 😂😂😂bizim favori ninnimiz buydu 😌
LokumAnnesii zeynominiik Benim annem güzel annem kızım doğduğundan beri sadece bununla sakinleşiyor birde bak bir peri kızı var onunla uyumayıda çok seviyo