Sevilsevil Yakamoz eğer uyku düzenini oturtamazsaniz kalıcı olabilir yazıyor eğitmenlerin yazılarında ben de bundan korkuyorum oğlum desteksiz uyumuyor siz nasıl uyutuyordunuz
Ossqe Sevilsevil gececek inşallah öyle düşünmeyin 6 aydan sonra atakların arası daha da uzuyo inşallah dişlerde çıkınca bi düzene gireriz
Mineoksuzz Azraninnnannnesi aynen kızımda öyleydi dedim herhalde bırakacak emmeyi şükür bırakmadı şimdi de benden başkasına gitmiyor babasına bile uyku falan kalmadı tam düzeldi derken
Azraninnnannnesi Mineoksuzz geçici olduğunu düşünerekten kendimi motive etmeye çalışıyorum ☺️ Sizin n kadar sürdü
Deletedmom006 Sevilsevil 3 gun sonra bizde 5 aylik oluyoruz. Dibine kadar yasiyorum uykusuzluk mizmizlik istahsizlik ne ararsan var. Bir aydir boyle gecse de alistirdi beni valla😂
Sevil Sevilsevil 5 ay 8 gunluk kizim tam bir tatli cadi oldu .Gece uykusu cok iyi gunduz uykusu yok.Cigliklar atiyo surekli ilgi bekliyo tum gun oyun oynuyoruz.Atak olayi yok simdilik.
fduygum Mineoksuzz nezmn çıkardı bizde 5,5 aylığoz çok fenayız sürekli tükürüyo 😂😂eli ağzında huysuzlaştı iyice
Ipekbocegi Sevilsevil biz de bes ay 9 gunluguz en zor 10 gundu hem hasta olduk hem huysuz devamli agliyo hep kucakta durmak istiyor evde hareket edemiyorum gunduz uykumuz yok gibi gece 2 den asagi uyumuyoo bir an once sakin mutlu bebegim geri gelsin 🙁
Sevilsevil Ipekbocegi öncelikle geçmiş olsun canım umarım een yakın zamanda sağlığına kavuşur iyi olsunlar da en önemlisi o