Sevilsevil Sevgili anneler 5.ayı görüp geçirenler lütfen bana 4 ay huysuzlugunun ve uykusuzlugunun geçici olduğunu söyleyin zira bunları dibine kadar yaşıyoruz cook yoruldum 3gun sonra tam 5aylik olucsz ve korkuyorum hiç değişmeyecek diye. Bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl huysuzluklari nasıl bilgilendirin bu 4.ay yorgunu anneleri🤕
Cigdemkuzeyatasoy Sevilsevil benim oğlum 5 ay 7 günlük gece uykusu yok gündüz biraz uyuyo diş çıkarıyo huysuz sürekli kucakta gezmek istiyo elleri ağzında hiç bişeyden memnun kalmıyo inşallah düzelir diye bekliyorum bende 😐
KeriminAnnesi Sevilsevil bizde 4 ay 24 gunluguz bizimde gündüz uykumuz hiç yok desem yeri sadece 15 dk şekerleme yapiyo gecede 2 saatte bi kalkiyor 6. Ayı sabirsizlikla bekliyorum
Sevilsevil Cigdemkuzeyatasoy bizim de eller hep ağızda doktor baktı ama dış daha gelmez dedi bnmki ancak gezdirince memnun halinden
Mineoksuzz Geçiyor benim kızım da o dönem çok huysuzdu beni bırakmıyordu kucağımdan inmiyordu düzeldi 1-2 hafta içinde şimdi 6 ay 3 günlüğüz
Sevilsevil Mineoksuzz bizim 3bucuk aylıkken başladı huysuzlugu hala devam ediyor ama uyku sorunu on gündür var çok yordu kendini de beni de inşallah düzelir
Azraninnnannnesi Mineoksuzz 1-2 hafta Mı 🤦🏻♀️ Resmen beni ittiriyor emmmek için 4. Ay huysuzluğu attı dedik bin sefer bu başladı
fduygum Mineoksuzz nezmn çıkardı bizde 5,5 aylığoz çok fenayız sürekli tükürüyo 😂😂eli ağzında huysuzlaştı iyice
Sevilsevil KeriminAnnesi bugün yarım saat bi saatte sürekli uyandi en son 5bucukta uyandı 10a kadar yatmadı 😞
Nazyavuzalp Azraninnnannnesi 5 aylık oğlum mememi resmen ıstemıyor ıttırıyor synı dedıgınız gıbı bu seferde ac kalıp aglama krızlerne giriyor bende sağıyorum sütümü oyle verıyorum
Mineoksuzz Azraninnnannnesi aynen kızımda öyleydi dedim herhalde bırakacak emmeyi şükür bırakmadı şimdi de benden başkasına gitmiyor babasına bile uyku falan kalmadı tam düzeldi derken
Ossqe Sevilsevil gececek inşallah öyle düşünmeyin 6 aydan sonra atakların arası daha da uzuyo inşallah dişlerde çıkınca bi düzene gireriz
Azraninnnannnesi Nazyavuzalp evet cok huzursuz sanırım aç olduğu için sadece uyurken emiyor doğru düzgün onda da dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum emiyor diye
Sevilsevil Yakamoz eğer uyku düzenini oturtamazsaniz kalıcı olabilir yazıyor eğitmenlerin yazılarında ben de bundan korkuyorum oğlum desteksiz uyumuyor siz nasıl uyutuyordunuz