PoyrazinannesiEbru Htcurl Doktorum normalde sağlık ocağının verdiği damlaları kullandırtmadı. Ama kan damlasını kullanabilirsin dedi. Daha az yan etkili olan sidefer dedi. Sideferi aldım ama 2 doktorda oğluma kan damlasını kullandırtmadı.
Htcurl PoyrazinannesiEbru Hiç mi kullanmayacaksınız bundan sonra ?Koruyucu olarak Dr lar mutlaka öneriyor diye biliyorum.
Mom084 Zeynepal alerji yapmış maalesef canım bizimde hemen verir vermez kizardi sonra puturduler oldu Allah'tan başka yerlere sicramadi doktora gittik alerji olmuş dedi kestik 1 aydır uğraşıyoruz valla hala tam geçmiş değil ve düşün 1 kere verdim ne çekiyor yavrum
Htcurl Sarelim içim rahat etmedi karışımı hazırladıktan sonra buzdolabına koydum.Direkt vermeyip dışarda bekletiyorum .Yalnız yanağında kırmızı isilikler tekrar gün yüzüne çıktı. Alerji mi yaptı acaba 🤔
PoyrazinannesiEbru Htcurl ilk doktor alerjimiz geçmeden kullanma dedi. Diğeri de kan değerleri normal kullanma dedi
Htcurl AcemiAnne36 Hem bebege içirmesi zor hem de içeriginde parabenin olması beni diğer alternatiflere yönlendirdi.Ayni şekilde sağlık ocaginin verdiği d vitaminini kullanmıyorum.
Mom084 Htcurl boynunun altı kollarının üstü çenesinin o altı neler çektim.Varya kendi doktorum krem verdi yeni geçti Başka doktor a gitmiştim tekrar krem verdi hiç gecirmedi sadece nemlendirdi
Htcurl PoyrazinannesiEbru Hımm geçmiş olsun kuzucuga inş kısa zamanda geçer. Drlarin farklı görüşleri insanı kararsız bırakıyor malesef..
Meltem35 Htcurl Ben sidefer kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı. Herzamanki gibi keyifli bebeğim. Renksiz olduğu için de diğer demir ilaçları gibi leke falan olmuyor
Htcurl Meltem35 Evet ben de bu sebeple tercih ettim.Tadi güzel içimi kolay.Ne güzel siz de hic bir alerjen durum yaratmamis.Bakalım bir süre takip edeceğim ..
Htcurl Mom084 cok gecmis olsun kuzucuga.Siz de baya alerjen belirtileri göstermiş. Biz de önceden de var olan ara ara sönen yanakta kırmızı noktalar var sadece .Yediklerimi de tekrar gözden geçireceğim bakalim.Ilaci da takip edeceğim.
Mom084 Htcurl bizimki maalesef kan ilacından oldu kan ilacını verir vermez kizardik valla süt alerjisi sanmıyorum test yapıldı hastanede bişey çıkmadı birinde bide detaylı yapıldı o da Ankara'ya gitti bakalım 🤦🏻♀️