Htcurl Merhaba arkadaşlar.Bebegim 4 ay 5 günlük . Bilindiği uzre sağlık ocaklari 4. Ayında vegeferon adlı demir takviyesi veriyorlar .Ben kullanmak istemedigim için Drmuz sidefer damlayı önerdi. Aranizda kullanan var mı?Herhangibir yan etkisi oldu mu?
Thesra Htcurl Ben kullanıyordum canım hiçbir yan etkisi yok gayet temiz içerikli bir kan damlası güvenle kullanabilirsin kilosu kadar kullanman kafi
PoyrazinannesiEbru Htcurl Doktorum normalde sağlık ocağının verdiği damlaları kullandırtmadı. Ama kan damlasını kullanabilirsin dedi. Daha az yan etkili olan sidefer dedi. Sideferi aldım ama 2 doktorda oğluma kan damlasını kullandırtmadı.
Htcurl Thesra Çok teşekkür ederim icim rahat kullanabilirim o zaman 😊.Buzdolabında saklanması gerekiyormus sanirim dimi
Thesra Htcurl Yok hayır ama soğuk bir odada saklasanız iyi olur yani buzdolabından çıkarıp bebeğe soğuk soğuk verirseniz hasta olma ihtimali oluyor ben petek yakmadığım bir odaya koyuyordum😌
Sarelim Htcurl kilosuna gore tek seferde verin ac karnına. Kabızlık yapmıyor.ewt buzdolabında saklanıyor zaten üzerinde de yazıyor.
Alyanur Bizde kullaniyoruz cokda severek ham yapiyor kizim ben buzdolabinda muhafaza etmeden verdim hep doktorumada sordum bisey olmayacagini söyledi kan damlalarinin arasinda en faydalisi biz 5.5 ayligiz wabah 3 damla aksam 3 damla olacak ayarladi dokyorumuz sizde oyle baslayin baslarda kabizlik vs yapabilme ihtimali var genel olarak
Htcurl Alyanur Çok teşekkür ederim drmuz kilosunda verin dedi .Ben de ilk başlarda az dozda başlayıp sonra artırırım diye dusundum
Htcurl Sarelim ilk kullanimda tek seferde mi veriyim?Buzdolabından direkt soğuk vermek etkilemez dimi bebeği
Sarelim Htcurl buzdolabında çıkarıp direk vermiyoruz ki önceden çıkarıyorum ve ısınınca veriyorum. Bunu rutine oturunca kolay oluyor.
Htcurl Thesra Dimi?direkt soğuk verirsek yarar sağlayım derken bu kez hasta etmekten korkarım.Zaten bünyesi çok hassas 🙇♀️ Soguk olan bi yerde saklamak mantıklı 👍Çok Saolun 😊
NrYlmzTsr Ya bu sidefer bi tek bana mikotu kokuyor acaba 😆 icinde ki dozu karistirinca her actiginda kotu kokuyor, oglumda hep dilini ittiriyor, sevemedi bi turlu🙄
Defodb Dr tok karnına ver dedi ama hep farklı seyler okuyorum.bir de o çubuğu ile Damlayı nasıl ayarlıyorsunuz kendi kendine akmasını mı bekliyorsunuz sıkınca çok geliyor sanki
Htcurl Sarelim içim rahat etmedi karışımı hazırladıktan sonra buzdolabına koydum.Direkt vermeyip dışarda bekletiyorum .Yalnız yanağında kırmızı isilikler tekrar gün yüzüne çıktı. Alerji mi yaptı acaba 🤔