Alperim Mrb anneler bebeklerinize hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz.memnunmusunuz fikir veeirmisiniz
Mom9 Alperim her damla her bebeğe yaramıyo. Deneyip görmeniz lazım. Biz sırasıyla colinox, nurse Harvey en son sap simplex kullandık. Sap iyi geldi
Semaertgrl Alperim biogaia ve metsil kullandım ama iyi Gelmedi şuan san simplex kullanıyorum baya etkili
Ayseduru07 Alperim yaklaşık 4 aydır bir sürü damla denedim son 4 gündür kestim vermiyorm çocuk daha iyi kendi pıt pıt atıyo 🙄🙄🙄
Eeisitan Remkoc probiyotik gaz damlasıyla birlikte öneriyorlar genelde bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı olması için
Remkoc Semaertgrl dün gece kabus gibiydi de herkes san simplex ve biogaia ikisini söylemiş hangisini kullanmak gerek bilemedim henüz 9gunluk bebeğim san simplex daha mı yararlı diyorsunuz
Nurserx Remkoc ikisini birlikte kullanmanızı öneririm.sap gaz damlası,biogai probiyotik yani bağırsak düzenleyici.iki aydır ikisini birlkte kullanıyorum.biogai gece uyumadn önce veriyorum.sap günde 3 kez 8-10 damla.Hep aynı saatte kullanılması da çok önemli
Semaertgrl Remkoc isterseniz doktorunuza da sorun ama ben çok faydasını gördüm bebeğim ağlamaktan uyuyamazdi bile onu kullandığından beri çok rahatım saatini geçirmemeye çalışıyorum hep aynı saatlerde veriyorum günde 3 kez 10 damla çok rahat gaz çıkarıyor yanında da aguline kullanıyoruz biz
Semaertgrl Remkoc biz 4 günlükken başlamıştık sab simplex ama o zaman daha az veriyordum günde 3 kez 4 damla şimdi 10 na çıkardı doktorumuz
Nurserx Remkoc BiZde bebeğime on günlükken başladık.Benim üçüncü yavrum..Bir bebek gazlıysa ne yaparsanız yapın o gaz sancısını çekiyor.Maksat bir nebze olsn rahatlatmak zaten.Allah yardımcınz olsn..Bugun ikinci ayımız bitti.Daha iyiyz gaz konusunda artık kendisi çıkarıyor gibi duruyor ama sap bitene kdr devam.
Remkoc Semaertgrl bizde aldık ama günde bir kez yatmadan önce 5 damla demişler bakalım bu gece 12de vericem inşallah yararını görürüm 🤲 bir çok kişi o günlerde gaz sancısı olmaz bebekde demiş kafam karıştı bilemedim
Semaertgrl Remkoc evet doktor bana da ilk 15 gün bebek de gaz sancısı olmaz annenin sancısı geçer bebeğe demişti ama ben o haline dayanamayıp damla istemiştim doktordan çok da faydasını gördüm inşallah sizde faydasını görürsünüz doktorumuz birde acı elma yağıyla ayağının altına masaj yap demişti o da etki etti aklınız da bulunsun. Gaz çok zormuş inşallah sizin bebeğiniz de şifasını bulur 🙏
Remkoc Semaertgrl Amin inşallah gerçekten zor Allah razı olsun çok saolun Allah hiç bı bebise yaşatmasın inşallah 🤲🤲😊😊😊
Remkoc Semaertgrl Amin inşallah gerçekten zor Allah razı olsun çok saolun Allah hiç bı bebise yaşatmasın inşallah 🤲🤲😊😊😊