GamzeNazli35 Flashtv neden peki ? Bize daha yeni kızarmaya başlamış erken getirmişsin demesine rağmen verdi
Zeynaa1 Flashtv post üstte kalsın ki herkes görsün bu hataya düşen çok anne var… Geçmiş olsun sizede dişlerimide sıkıntısız çıkarır insallah 😊
Dilara9 Bilmiyordum ögrendigim iyi oldu benim kizim 5 aylik yemeklere basladik henüz oturamiyor InsAllah bisey olmaz 🥺
Eymenncik Flashtv yaa cok gecmis olsun. Ben yatarak emziriyorum acaba onundami etkisi cok olur yoksa? Meme reddi yasiyoruz bazen baska sekilde emmiyorda valla napcagimi sasirdim 🤷
Ymncn Emmede sıkıntı yok demiş bi arkadas, benim sütüm tazyikli malesef kucak pozisyonunda emziremiyorum yatarak emiyor hep…. 7ay 8günlük.. acaba sıkıntı olurmu bizde, ek gıdayı oturarak yiyor
Atesbocegi Flashtv biz mama sandalyesi kullanıyoruz sürekli bazen atıştırmalık şeyler olunca yere örtü seriyorum kendi kendine yemeyi çok seviyor. Sadece sütünü verirken arkasına yumuşak Bi yastık koyuyorum hafiften eğri oturuyor dimdik değil. Bu da zararlı mıdır sizce?
Flashtv Atesbocegi Bence hiç bi şekilde vermeyin. Ne olur ne olmaz. İnanın yaşadıklarımı bilseniz asla yatarak vermezdiniz. Bildiğiniz acıdan saçlarını koparttı