susiron Bg212121zg. Ben eminçelik kullanıyorum ama sadece ocagını çok gür yanıyor kısmaya alsam bile gür yanıyor 😂.Memnunum yani diğer markaları bilemeyecegim 😊
GramPozitifBakteri Bg212121zg Evet evlenirken bana da tavsiye etmeyen çok olmuştu ama annemden alışık olduğum için aldım valla 🙃
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bg212121zg Yani ben sizin yerinizde olsam hiç başka bakmadan hemen alırım. Cam ocak bu arada beyaz. Efsane bişey ya. Ankastreme aşığım. 😂😍
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bg212121zg Gerçekten hiç ama hiç pişman olmayacaksınız. Fiyatıda uygun. Gir sipariş ver. Her kullandığında bana dua edeceksin👌🏻😂
Bg212121zg AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tamam canım 😄😄 şirket sahibi falan değilsiniz dmi reklam değil bu🤭😄 😄😄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bg212121zg Yok bee ne işim olur sadece çok memnun olduğum için öneriyorum. ☺️
Bg212121zg AyPerisiVeGokPrensininAnnesi şaka yapmıştım 😄 çok teşekkür ederim eşim de beğendi sanırım onu Alıcaz araştırma yapıyor şu ann😄
Minnossareannesi Bg212121zg kesinlikle bosch bütün beyaz eşyalarım çok çok memnunum tavsiye ederim. Fiyatlar hakkında bilgim yok ama
Minnossareannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hahaha gerçekten reklam gibi olmuş 😂😂 güle güle kullanın 🤗
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minnossareannesi Teşekkür ederim detaylı anlatmak istedim ben. Kendim sorduğumda böyle detaylı cevap aramıştım kimse yazmamıştı ondan. ☺️
Zelisblt Bg212121zg bosch Bosch Ankastre Set (hbf113bv0t + Pop6c2b11o + Dwk065g20t) Fırın + Ocak ₺5.399,00 Bunu kullanıyorum çok memnunum