Bg212121zg Beyaz ankastre set almayı düşünüyorum hem uygun fiyatlı olup hem de memnun kaldığınız tavsiyeleriniz var mı?
hafsahatun Bg212121zg simfer kullanıyorum. Uygun fiyata almıştık. Soru işareti vardı aklımda ama 3ünden de gayet memnunum. Özellikle fırının pişirmesi çok iyi
hafsahatun Bg212121zg ocağı da çok iyi. Bazı ocakta pişme süresi uzun olabiliyor. Ama ben dediğim gibi gayet memnunum. 3 yıl önce almıştık evlenirken. İnanın hatırlamıyorum.
TalentedMom Bg212121zg hiç bir şekilde Arçelik’ten memnun kalmadım annemler kullandı sürekli bozuldu ben anlastre kullanmıyorum ama markası Profilo çok memnunum çok iyi Ankastre de Siemens ve Bosch öneririm
TalentedMom VelardaEdiz hem öyle hem de Arçelik bir çok kişide sorun yaşattı çevremde çok duydum en iyisi Siemens ve Bosch
Eylul270520 Ben 2 senedir beko kullanıyorum beyaz cam ocak fırın ve davlumbaz çok memnunum evlenirken almıştık tabi şimdi fiyatı yükselmiştir
Sahinftma Bg212121zg arçelik cam grion kullanıyorum. Fırın bir tafafı Az pişiriyor tepsi çevirmek gerekiyor en başta yoktu temizlerken olduğunu düşünüyorum onun haricinde memnunum. 3000 tl civarıydı aldığımızda.
VelardaEdiz TalentedMom tüm beyaz eşyalarım bosch ankastrem hariç eve girerken müteahhit daire arçelik koymuş sorun yaşamadım çok şükür
Alyamom1 Bg212121zg ben aldığımda uygundu ama su an fiyatlar uçmuş🙄sılverline kullanıyorum çok memnunum😻
BayanFindik Ben de simferi öneririm geçen sene bu zamanlar 2600 gibi bir fiyata almıştım özellikle fırını çok güzel hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ocak ve davulumbazı da çok güzel.