Miniminnak22 Marjinal_Anne2 elimdekini bitirene kadar kullandım yenisini almadım Ama tekrar kullanmayı düşünüyorum bende
Marjinal_Anne2 Miniminnak22 ya bende tekrar başlamak istiyorum cğnkü sütümün kalitesini etkilesin istiyorum
Pink50 Hamileyken hic birakmadan kullandm. Doktorum emzirirkende mutlaka 1 yıl icmemi söyledi bebegine sütten çok fayda vericek kalitesini degerlerini arttiricak ve senin dinç olmanı saglicak demisti gerçekten öyle oldu
Marjinal_Anne2 Pink50 ay gerçekten mi Ya ben bıraktım kızım 9aylık ama 7kilo hiç almıyor sanırım sütümden geri başlamak istiyorum , ya tok karnına mı içiyorduk onu unuttum
Pink50 Marjinal_Anne2 günde bir tane aç tok farketmiyordu sanırım yani ben öyle yapiyodum. Doğum yapar yapmaz hic brakmadim devam ettm kizim her ay 1kilonun üstünde kilo alıyordu tabi belli bir süre oluyor bu hareketlendikce ay gectikce yavaşlıyor kilo alimi ama hala kilosu yerinde kizimin suan 15 aylik
Mom089 Marjinal_Anne2 evet bence etkiliyor İlk 3 4 gün etki etmedi ama ondan sonra çoğalttı Meme mama gidiyorduk mamayı bıraktım çok şükür kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra
Marjinal_Anne2 Mom089 yaa çok sağolun bende başlayacağım kıxıma etki etsin istiyorum gerçekten çok pişman oldum ilk auşar kullandım tek 😢 9aylık olduk ama inş tekrar faydasını görürüm
Marjinal_Anne2 Mom089 çok sağolun Ya bir şey daha sorabilir miyim acaba, tok karnına mı içiyorduk onu unuttum da
Mom089 Marjinal_Anne2 ben sabah aç karna içiyorum Tok içince Bi faydası olmuyor fazla İçtikden yarım saat 45 dk sonra kahvaltı ediyorum
Marjinal_Anne2 Pink50 ya ne güzel bende artık 3ay kullanayim bir yaş olana kadar inş biraz toparlar ya ek gıda ile falanda destekliyoruz çok sağolun 🙏🏻