Senayemre biz 22 günlüğüz süt ile besleniyor yavrum sağarak verdiğim için bazen gün sonunda yada gece göğüslerim tam dolmuyor o esnada mamadan yardım alıyorum günde 2 belki 1 bazen bi kaç günde bir çok kullanmıyorum bebeğim yeni doğduğunda ilk kakasını yapmamıştı bnmde hemen sütüm gelmemişti elimle kaşığa sağarak veriyordum ama hemşire kaka yapmadan taburcu yapmıcanı hemen mama alıp vermemi söylemişti bende aptamil kullandım o bitince birdaha mama kullanmak istemiyordum almadım 1 hafta sadece kendi sütümü verdim azalma gibi bi sorunumda olmamıştı 1 hafta sonra tam dolmamıştı göğsüm bu sefer de bebelac ı denedik mama yiince kakası biraz katı oluyor ve gaz ını da sadece dün mamadan sonra 1 kere kuvvetli çıkardı diyer mama sonralarını çıkartmakta zorlanıyor çıkartmadan uyuyor sonrasında kısa sürede uykusundan gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyor bebelac fazla ii dil sanırım
rezene çayı meyve suları su sulu gıdalar tatlı şeyler ılık duş ve bir kaç saat de olsa uyku süt de artış yapıyor deneyin blki sizlerde de işe yarar bunuda sıkıştırmış olayım araya.
Kızlar vereceğim tarifi mutlaka denemelisiniz bebeyim bugün hiç gaz çıkartmadı her beslenme sonrası direk uyuyordu ve uykusunda ıkınıyordu gazını çıkartmaya çalışıyordu 1 saat sonra sancı ve şiddetli ağlama ile uyanıyordu ve tekrardan beslenme sonrası gazını çıkartmadan uyuyordu bende oturdum kara kara bu ağlamalarla sancılarla gece ne yapacağımı düşündüm müthiş bi gece beni bekliyordu uykusuz ve bol ağlamalı girdim google amcaya araştırdım ve ibrahim saraçoğlu nun bebekler için hazırladığı gaz kürüyle karşılaştım yaprım ama verip vermemekde çok kararsız kaldım uykusundan yine sancıyla uyandı deniim dedim belki işe yarar bi umut Allah o adamdan razı olsun sadece yarım çay kaşığı hemen etki etti alttanda üstende bütün gazları çıkarttı hem beni hem bebeğimi rahatlatdı şimdi mışıl mışıl uyuyor benimde sancım ve gazım vardı kullandım bişiyciğim kalmadı
1 bardak kaynatılmış suya 1 çay kaşığı kimyon koydum kaynattım 1 taşımlık taşmıyor sadece köpüklü fokurduyor sonrasında bi bez yada tülbent parçasıyla bardağa süzdüm ben rahat olamk adına 3 kere süzdüm şeker ile tatlandırdım. Kurtarıcım oldu...
Sizde internetten bulup izleyerek yapabilirsiniz
https://youtu.be/V2lhWs5nmEk