Arsel Zehra243 açıkçası oyle rahatsız eden bi koku almadım. Sleepy3+ kullanıyordum. Soffio 3 aldım aşağı yukarı aynı gibi. Yapısı da oyle kötü gelmedi bana ama. Dun aksamdan beri kullanıyorum. Pişik olacak mi diye gozlemliyorum. Insallah iyi olur da devam ederiz
Papatyam_anneyim Zehra243 😳😳oğlum 4 aylıkken kullanmaya başladım şimdi 1 yaşında hiç öyle bi koku almadım ablam BİM’den alıyor onun bezinde koku vardı hemen aldım kokuyu ama soffiodan hiç koku gelmedi bana
Agustosbocegi Zehra243 bedeni küçüm herhalde çünkü molfix de ve primada 3 numara kullanıyorum onu 4 maxi almıştım ama üstüne kilosu yazıyo ona göre aldım
Gme129- Bende 4 aylıkken geçmiştim A101 in bezine çok memnun kaldım hiçte koku almadım. Pişikte yapmadı kızımda fiyatda uygun tavsiye ederim
Mom9 Zehra243 aynen bende 5 bulamadım😐 getirden söyledim orda 48li külot bez varmış. Valla prima kadar kötü kokamaz hiç bi bez 🥴 prima premium care dan sleepye geçmiştim bende. Normal bez kokusu vae sleepy gibi bana farklı gelmedi
Zehra243 Mom9 Aldım canım az önce hiçte kokmuyor hatta sleppyden daha güzel kokuyor ama ince bir bez pişik yapmazsa kullanılabilir
Mom9 Zehra243 bezi takmadan önce pişik önleyici sürün alışır 2-3beze.ben öyle yapıyorum bugüne kadar 4 bez denedim hiç pişik olmadı. Belki de yaptığım işe yaradı 😊 bence gündüz falan kullanılabilir
momyshark1 Zehra243 prima kullandık, sleepy kullandık, canbebe komili babyme hepsini denedik neredeyse sipariş ettiğim bez yanlış gelince en hızlı a101in bezini bulduk o gün bu gündür kullanıyorum memnunuz biz pisik vs yapmadi
Ersayin_35 Genelde Prima kullanıyorm ama olduki o anda bitti bulamazsam kolayıma da geliyo a101 yakın oldugu için ordan da alıyorm gayet güzel pişik falan da yapmadı.Daha çok gündz kullanmak mantıklı bence
Zehra243 Mom9 Ay canım bende sürekli pişik kremi sürüyorum popoya sürmeden bezi bağlamıyorum ama yanlışmış öylede havada alması lazımmış illaki ama sürmeyince içim rahat etmiyor