Mom9 Zehra243 ben geçen hafta sleepy bulamadığım için almak zorunda kaldım. 8li paket almıştım kullandım herhangi bi sorun olmadı
Papatyam_anneyim Zehra243 ben kullanıyorum bundan sonra hep kullanacam🥰 3 kes bez değiştirdim bunu çok sevdim pişik sorunu yok ıslaklık göstergesi var taşırmıyor daha ne isteyeyim😊ben çok memnunum tavsiye ederim
Mom091 Zehra243 bebeland çok güzel yakınlarında şok varsa denemelisin bence. Prima bile pişik yapıyor kızıma bu bez yapmadı
Zehra243 Mom9 Plastik kokusu var mıydı sleppy bende bulamadım 5 numara arıyorum ama yok internette var ama ne zaman gelir bilmiyorum idarelik almak istiyorum bende diğer bezlerde çok pahalanmış
BirEylulMeselesii Ben bebeğim 3 aylık olana kadar kullandım bazen sırtına çıktı kakası bezden mi falan dedim Sleepy aldım ama ondada oluyo yeniden sofiaya geçicem gayet güzel bez bence uygun fiyatıda:)
Tugce52 Zehra243 biz doğduğundan 8 aylık olana kadar sleppy kullandık memnundum ama yaza doğru pişik yaptı kalın bir bez sleppy sonra BİM’in kimi denedim hiç memnun kalmadım taşırdı hep çiş ini ondan beridir 6 aydır felan 101 in bezini kullanıyorum gayet memnunumm
Linva Molfix kullanıyorum normalde geçen idarelik aldım değişik pis bir kokusu var aynı plâstik gibi pişik yapmadı ama sevmedim.
Nehir2020 Bende Kullandım bi süre çok sevmedim çok ince bi yapısı var e bebeğin bezini tavsiye ederim fiyatı normal hemde çok güzel (baby me)
Papatyam_anneyim Zehra243 😳😳oğlum 4 aylıkken kullanmaya başladım şimdi 1 yaşında hiç öyle bi koku almadım ablam BİM’den alıyor onun bezinde koku vardı hemen aldım kokuyu ama soffiodan hiç koku gelmedi bana
Mom9 Zehra243 aynen bende 5 bulamadım😐 getirden söyledim orda 48li külot bez varmış. Valla prima kadar kötü kokamaz hiç bi bez 🥴 prima premium care dan sleepye geçmiştim bende. Normal bez kokusu vae sleepy gibi bana farklı gelmedi
MuhammedAmine Zehra243 Ben bez acil lazımsa alıyorum arada sorun olmuyor ama bize bedenleri uymuyor . Pişik vs yapmıyor
Zehra243 MuhammedAmine Bedeni büyük mü küçük mü acaba diğer bezlere göre ben sleppy kullanıyorum normalde 5 numara buna göre büyük mü almalıyım küçük mü acaba
MuhammedAmine Zehra243 Ben sleepy natural 6 kullanıyorum . Soffio 5 çok küçük , 6 çok büyük . 6 numara alıyorum ben 20 li idare etsin diye .
Agustosbocegi Zehra243 bende interneten bez siparişim geç geldiği için denedim a101 kini ben memnun kaldım şimdi adet hesaplaması yapıp ya onu tercih edecem yada primayı
Agustosbocegi Zehra243 bedeni küçüm herhalde çünkü molfix de ve primada 3 numara kullanıyorum onu 4 maxi almıştım ama üstüne kilosu yazıyo ona göre aldım