Asel-pinar Normal doğum yapıp dikişi olan anneler ,nasılsınız ? bu süreç nasıl geçiyor kaç günde iyileştiniz ? benim ara ara ağrım oluyor sızlama gibi 15 günlük lohusayım iç dış dikişim var . toplam kaç tane dikişim bilmiyorum ama 1 saat sürdü dikiş işlemi .
turucukafalikiz Asel-pinar bnm çok kötü geçti. İlk zamanlar oturup kalkamadım ve 1 ay 6 gün geçti doğumdn hâlen daha ağrım oluyor ara ara
Balkupum2505 Asel-pinar çok gecmiş olsun doğumdan fazla o dikişler canimi yakmişti 1 ayda anca toparlandim batokonun sprey olani var yikayin iyice kurulayin ve batikon sprey sıkın acısını anca o sekilde hafifletiyodum ben
Myslkya-16 Asel-pinar bende 29 günlük lohusayım dikişlerim düştü. Şuan gayet iyiyim ara ara ağrılarım hariç. Ama ilk zamanlar çok kötüydüm. Dikişlerim şişti. Yan yattım iki hafta boyunca. Az kalsın dikişleri söküp tekrar dikeceklerdi. Neyseki gerek kalmadı.
Kuzey03 Asel-pinar benimde çoktu oturamıyordum yatamıyordum zor bebeğimi kucagıma alıyordum tuvalete gitmeye korkuyordum. 4. Gün kontrol gittiğimde cok acı oldugunu söyledim dolerx ağrı kesici ile anestol krem verdi anestpl krem acıyı uyuşturuyor cok iy geldi o tabi bir ayı geçti tamemeb iyileşmen. Batikon la her tuvalatten snra pamukşa temizle daha sonra fön makimasıyla kurut temiz ve kuru kalması lazım
Asel-pinar turucukafalikiz desenize daha var bu süreci atlatmaya basen cidden çok rahatsız edici oluyor yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum bende 😞
turucukafalikiz Asel-pinar kişiden kişiye değişir. Herkesin aynı olucak degilki odaklanma uzun sürecek diye😊 insaAllah çok daha iyi olursn
Asel-pinar Myslkya-16 çok şükür 🙏 ben aynadan baktığımda açıklığı fazla görüyorum az dikiş atılma ihtimali varmı yada toparlandıkça kapancakmı o açıklık ? Bilginiz var mı 😞
Balkupum2505 Asel-pinar dogrudur cok iyi anliyorum sizi bende cok cektim oturamiyodum bile tez zamanda düzelirsiniz insallah
Myslkya-16 Asel-pinar o zamanla toparlayıp kaynayacak hiç merak etme ☺️ Şuan en zor zamanlar. Hem bebek hem dikişler
Urazkooo Benim ne kadar dikişim vardı bilmiyorum ama 15 günde tamamen geçti iyileşene kadar oturma simidine oturmuş idim
Asel-pinar Kuzey03 Kuzey03 kremden bende alıp kullanıyım baticon sürüyorum her WC sonrası ama kurutmuyordum sadece duştan çıkınca kurutma yapıyordum
Bsecill Asel-pinar öncelikle bebeğin hanenize uğurlu vatanına milletine anasına babasına hayırlı bi evlat olsun. ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama tabi ki ağrı acı oldu bu dönemde sık sık kremlerini sürersen kolayca geçer inşallah bana doktor kantaronlu bitkisel bi krem vermişti hyperinol diye o daha hızlı iyileştirdi kesi yerini istersen bi araştır
BirEylulMeselesii İlk iki hafta zorladı beni ayağa kalkınca sanki oramdan yere bişiler çekiyolar gibi ağrıyodu sonradan azaldı ağrı dikişler de iki aya düştü ☺️
Merve1310 Asel-pinar ben doğum yapalı 4 ay olacak ama bende normal doğum yaptım iç dış dikiş im vardı 1 hafta zorlandım oturup kalkarken 1 ay anca düştü arada sızlıyordu ama çok can yakıcı değil kişiden kişiye değişiyor temizligine dikkat et sadece tuvaletini tutmamaya özen göster