Mlkmhrrm Merhaba sevgili annişler kehribar kolye ya da bileklik diş ağrısı ve salyada işe yarıyor mu gerçekten kullanan faydasını gören var mı faydasını gören var ise nerden aldınız önerilerinize açığım ☺️
MssKrks Mlkmhrrm Kesinlikle yarıyor. İki diş çıkarttık hiç anlamadık bile nasıl çıkardığını. Ne salyası oldu ne huysuzluğu ne de ateşi 😊
Busegokce Mlkmhrrm Yaklaşık 2 hafta oldu takmaya baslayali. Hatta tüh ya geç kaldım derken yine de daha diş çıkarmadık nasıl olsa diye bileğine taktim. Ve gerçekten salya sıfır şu an inanmadım ya da bilmiyorum daha önce böyle bir deneyim olmadığından inanamadim. Huzursuzluğu da rutin. Hala kehribar ise yaradı mı ya diye soruyorum kendime🤭 Ama deneyin derim.
TugbaNil Mlkmhrrm eşim çok dalga geciyodu ama kızımın salyasini azalttı kesinlikle. Sürekli önlük değiştir yorulmuştum valla. Annem hediye etmişti kızıma, nerden aldığını söylemedi. Sürekli biseyler aliyo diye kiziyodum, fiyatını öğrenirim diye heralde🤣
Mlkmhrrm MssKrks nerden aldınız acaba internetten getirmek istiyorum ama hangisine güveneceğimi bilemedim
MssKrks [silindi] Mlkmhrrm Biz Mardin’de görev yapıyoruz eşim Nusaybine gitmişti görev için orda bi yerden aldı 50 TL ye kolye şeklindeydi ikiye böldürüp iki ayağınada taktık. Doktor bize ayağına takın o şekilde çok etkisini görürsünüz demişti. Gerçektende iki diş çıkardı hiç anlamadık.
uykutulumu35 Mlkmhrrm [silindi] kızlar instagram da totsandmore diye sayfa var ben oradan aldım sertifikalı satıyorlar bakın isterseniz 😊
Mlkmhrrm MssKrks teşekkür ederim kullanıp fayda gördüğünüzü söylemeniz bile göndermiş kadar değerli ❤️
Mlkmhrrm TugbaNil ne kadar güzel düşünceli bir anneanne 😍 iyi ki almış o zaman a ne güzel faydası da olmuş