Kmsal78 Hipp combiotic mama kullanan varmı Mama sora sora bir kaldim zaten doktorum soyledi ama ben daha once duymadim kullananiz varsa soyleyebilir mi ya bunu yada aptamil alabilirsin dedi
Mom727373 Kmsal78 benim de akşamları sütüm yetmemeye başladı baby goat deneyeceğim şeker oranı en az olan dediler bakalım sevecek miyiz. Aptamil asla düşünmem bağımlılık yaptığını söyleyenler oldu( şeker oranından dolayı)
Handeakglyvz Kmsal78 kullanıyorum 2 aylıkken sütüm kesildi doğumdan beri hem mama hem anne sütü verdim gazı ortadan kalktı kakada hiç problem yaşamadık severek içiyor hipp combiotic den çok memnun kaldım aksi olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum 😊
ilkgozagrimmm Kmsal78 hipp combiotic kullandık memnun kaldık biz. Kabızlık falan da yapmadı. Ama doyurmuyor diye yorum yapanlar da var. Ben hem emzirdim hem mama verdim
Ata0905 Kmsal78 evolvia, hipp combiotic ve humana verebilirsin içeriği temiz palm yağı yok demisti doktorum. Bende hipp verdim. İlk oğlum da Aptamil ile büyüdü . Ben sıkıntı yaşamadım ikisinde de🌸
ilahiyatci_Mom Ata0905 bende hippte yok diye palm yağı bakımından hipp kullanıyodum bugün kutumuz bitti ve tekrar smaya geçiyoruz bizzat dün akşam içeriğine tekrar baktım palm yağı içerir yazıyordu derhal bırakma sebebim oldu yoksa memnunduk ama doymuyldu oğlum içiyo ardından yarım saat sonra elini yemeye calısıyodu beni emiyodu
SweetPaw Kmsal78 ilk hipp combiotic kullandım takviye olarak çok da memnundum kilo alımı vs acisindan ama belli bir zaman sonra kabızlık gibi bir durum yaşamaya başladı oğlum doktorda hipp biraz sert bir mama ağır gelmis olabilir biraz ara verip tekrar devam edebilirsin aptamille donusumlu kullan demişti. Tekrar dönmedim sürekli mama değiştirmek istemediğim için aptamille devam ettim ikisinden de memnundum ben.
Kuzumunanasi Kmsal78 kullanan kimse memnun değil illa memnun olanda vardır ama genel gaz yapıyor bende kullandım cocugumu mahvetti aşırı kopuk yapıyor oda gaza neden oluyor bide çok şekerli.
Nltka Kmsal78 aptamil conformil var gaz ve kabızlık maması bide normal düz aptamil var 6 aylık olana kadar ikisini kullandım 120 cc mama hazırlayacaksam bir ölçek comformil aptamil atıyordum kalan 3 ölçeği düz aptamilden atıyordum . Gaz ve kabızlık sorunu çok nadir yaşadık çok iyi geçti ilk zamanlar sonra gaz ve kaka işini öğrenince comformili almadım düz aptamil verdim sadece