Gzderdem Kızlar bebeğim pişik oldu sudocrem kullanıyorum ama. Zeytin yağını isitip soğutup o şekilde pisiğe sürüpte faydasını gören oldu mu. Bı komşu teyzemiz dedi öyle yap diye. Cesaret edemedim. Faydalı ise denicem. Çok kötü oldu hemen iyileşmesini istiyorum.
Kereminnannesi Gzderdem cnm öncelikle çok geçmiş olsun bana da hep zeytinyağı dıyorlar ama uzman doktorlar önermiyor asidik olduğu için fayda ediyor gıbı gözüksede daha kötü edebiliyormuş
busrasahinn Gzderdem Hindistan cevizi yağı kullanıyorum Sana da öneririm canım sağlıklı hemde geçiriyo
Umutisa Gzderdem zeytin yağı iyi geliyor canım ben kullanmıştım oğluma.. Ama daha çabuk sürede fayda eğmesini istiyorsan travazol diye bi krem var onu kullanmanı tavsiye ederim çok kullanışlı hemen etki ediyor günde 2 defa kullanmaya farkedeceksin birgün içerisinde hemde..
Gzderdem gozdekanalici denicem canım çok canı yanıyor ya :( grip olduk o iyileşti üstüne bu çıktı bı de.
Gzderdem Kereminnannesi sağol canım aynı şey aklımdan geçti benimde asitten dolayı daha yakip kötü etmesin diye. Ama. Bakalım kuzum ya.
Gzderdem busrasahinn evde var kendim için almıştım sağol canım tavsiyen için iyileşene kadar denicem birşeyler
Mybaby Umutisa öyle çabuk etki eden ilacları da bazen doktorlar önermiyor. Benim bebegime iyi gelen bir krem vardı doktor onun böbrekdeki bazı dokulara zarar verdiğini söyledi.
busrasahinn Gzderdem Bizim kanamisti o kadar kötü pişik olmuştu 3 4 bezde pembe olmuştu hemen 1 günde iyileşti inşallah fayda eder size de 🙏
mehtapimat Gzderdem ben aklina gelen bütün herseyi denedim kullanmadigim krem kalmadi, zeytinyagi da icinde olmak sartiyla hepsini denedim hangisinden fayda buldun dersen tüp seklinde olan arko krem arkadasim biz bi tek bundan fayda gördük
busrasahinn Gzderdem ıslak mendili yıkayıp kullan geçene kadar yada pamukla falan temizleyebilirsin ıslak mendilin suyuda yakar yavrum kıyamam ben bebeklere bişey olmasın ya canimizdan canımız gidiyo 😔🙏
Gzderdem busrasahinn Prima çok iyi gelmişti. Onu kullanıyorum ama şimdi dediğin gibi pamukla siliyorum aynen canım bana gelsin ona gelen. Yeter ki iyi olsunlar.
Durumommy Hametan Pomad kullanabilirsin biz bi kere olduk öyle bezine bile kan bulaşmıştı hametan sürdüm o gece altını açık bıraktım sabaha kadar ertesi gün bayağı geçmişti sudocreamde kullandım bize iyi geldi
Umutisa Mybaby anladım canım sen bilirsin ozaman ben sadece fikir önerdim ben kullandım bi skntı da olmadı çok şükür kendimde de olmuştu doğumdan sonra pisik oğlumda da oldu ikimizde kullandık..
melike_esraa Popolin ya da fito krem kullanabilirsiniz özellikle fito kremden ben çok memnunum daha çabuk etki yapıyor