Aselarife benimde ikizlerim 8 aylık oldular, 8, 30 _9.00 gibi kahvaltı yapıyoruz meyve bazen kahvaltı da bazende 11,12 gibi veriyorum 12.30 - 13.00 gibi 120 cc mama veriyorum öğlen yemeği çok geçe kalmasın ama ek gıda da çok üst üste olmasın diye (sadece mama ile besleniyorlar bu arada) yoğurtta bazen öğlen yemeklerinin yanına bazende 1 saat sonra falan besliyorum bebeklerimd göre ayarlıyorum saatleri ikizde olunca asla işim bitmiyor nasıl uyarsa o şekilde. Kahvaltı yumurta sarısı, lor peynir, pekmez muhakkak veriyorum yanına bebek büskivisi yaptım bazen onu bazende yulaf ezmesi yapıyorum yulaf pişirince içine kuru üzüm kuru erik falan katıyorum muz ve avakodo oluyor bunlarj karıştırıp veriyorum yulafa Peynir yumurta pekmez ayrı şekimde besliyorum. Öğlende her türlü sebzeyi vermeye çalışıyorum havuç pırasa yer elması kabak soğan sarımsak… (en çok havuç yer elması karışımı seviyorlar) kıyma karıştırıyorum bazen çorba yapıyorum yulaf unu irmik katıyorum bu şekilde. Yakında akşam yemeği eklemeyi düşünüyorum