Ata0905 Busragokceberra doğdugundan beri oğlum Medical Park Tuğçe Tülümen e gidiyoruz . Çok memnunuz ilgisinden sevgisinden. İstediğimizde ulaşıyoruz. Teşhis ve tedavileri de doğru hep. 10 yaşındaki büyük oğlumu da ona götürmeye başladık ufaklıkla beraber.
Esracankirli Busragokceberra Dr şahsine Gül var özel kendi muayenehanesinde bakıyor çok iyi bi doktor teşhisleri çok etkili ve hep doğal ilaçlar yazıyor muayene ücreti 400 dü
Cihangir20 Busragokceberra eğitim araştırma da nevin kalender Şam var çok iyi bi bayan çok ilgili ben doğduğundan beri oğlumu ona götürüyorum sürekli
Tugceegemenn Biz memorial hastanesine gidiyoruz hepsi iyidir özellikle eser hoca birde medstar topçular Selim bey iyidir
Olich Tugceegemenn Eser bey bizim de doktorumuz oğlum Mart 2020 doğumlu doğduğundan beri ona gidiyoruz. İlk oğlum için ise Anadolu Hastanesinde (B.Onat) Gökhan beye gidiyorduk. İkisinden de çok memnunum
Eob Ata0905 biz de gidiyoruz. Mesleki bilgisi yanında ilgi ve tutumu da çok iyi. Ben çocuk doktorunda biraz şefkat arıyorum açıkçası.
MerveAkty Busragokceberra Salih beye mi ? Bizde ilk ona gidiyoduk ama o yeni doğan doktoru olduğu için Ecem hanıma geçtik cok güler yüzlü bi doktor biz demeden herşey hakkında bilgi verdi 💕🥰
Nursah07 Medical park Utku bey çok iyiymiş, Kepezde şifa hastanesinde Hüseyin bey. biz jinefemde Bilge hanıma gidiyoruz