Olric11 Asel-pinar ben bebeğimin göbek bağının düştüğünü göremedim😔15 gün kuvezde kalmıştı gitdiğimde elime tutuşturdular göbek bağı diye 😔
Nehirazra65 Asel-pinar ben iki gün önce doğum yaptım 24 saat doldu dün hastaneden çıktım bebeğin banyosunu yaparken göbek bağı düştü çok şaşırdım daha bir gün çok erken değişiyor demekki
58vildan 3 hafta normal diye biliyorum canım ben biz 6 günlük olduk düştü düşecek bugün biraz baticon sürdük kurutsun hemen diye
Asel-pinar Nuhelif şuan için bi akıntı ve kanama yok canım bekleyim mi biraz daha yoksa bi doktora götürmek gerekirmi
Denizadatoprak Nuhelif iltahap olup olmadgını anlamk ıcın gobegını kokla ordan anlrsın dr öle demıstı
AliDere Asel-pinar bzmde 24. günde düştü herhangi akıntı kanama yoksa normalmiş bende doktorumuzu aramştm düşmedi diye☺️ Göbek bagının hem altını hem üstünü baticonlamak gerekiyormuş
Asel-pinar Frozen evham yapıyo insan ilk Bebek olunca bize çoğu kişinin 1 haftada düşmüş 😒 oda takıntı yaptırıyor kuzum
Olric11 Asel-pinar ciğerlerinden suyu atamadı solunum sıkıntısı vardı üçüncü günde kanında enfeksiyon çıktı 😔 şükürler olsun suan iyi
Frozen Asel-pinar evham yapma annesi. Kafana bi sey takilirsa en basit saglikocagindaki ebeyi ara sor. Ben öyle yapiyorum hic degilse dogru bilgi alıyorum.
Annis-ogul Asel-pinar cnm doktorumuz sprey vermisti gazlı bezle hergun sildik banyo dan sonra xok iyi kurulacak cok sukur 6 günde düştü.sprey kullanmanızı tavsiye ederiz.