Cevrecianne Iyi pazarlar herkese :) İşe başlamama az kaldı, bebişlerinizi kaçıncı aylarda bırakıp İşe döndünüz süreç nasıl gitti paylaşır mısınız?
Ozoss Cevrecianne merhabalaar❤️ Bebeğim 7 buçuk aylıkken işe başlayacağım . İşten çıkarıldım tavsiye üzerine işe alındım . 1 martta başlayacagım inşallah . Bir yönden çok mutluyum çalışmayı seviyorum ev hayatı bana göre değil kesinlikle bir yönden de bebeğim büyüdükçe bağlılığım daha arttı nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok annem bakıcak bu arada 🥺
vebebek Cevrecianne ben 5 aylıkken başladım evden çalışmaya, yeni de şirkete gitmeye başladım 9 aylık olunca, başta zor ama ona da alışılıyor tabi😊
MayaliPogacam Cevrecianne ben de Mart’ta başlamayı düşünüyorum ama kıyamıyorum da.18 aylık olaca o zamana. bana aşırı düşkün şu an tabi ben de ona
turansmom Cevrecianne 3 aylık şuan. 6 aylık olunca başlayacağim şimdiden başladı ne yapacağim stresi ama yapacak pek birşeyde yok, herşey ona daha iyi bir gelecek vermek için malesef🤷♀️
gamzervaybulut Şubatta başlıcam 3 aylık oluyor nasıl 7 aya kadar izin kullanılıyor acaba cok merak ediyorum😒
Cevrecianne Ben de 2 aydır heyet raporu alarak uzatıyorum ama martta artık baslamak zorundayım, şimdiden sardı stresi :(
Aliasaf01 Cevrecianne Ben de rapor almak istiyorum. Ellerimde sinir sıkışması da var ama verirler mi bilmiyorum 🤷♀️Yoksa ben de 4 aylık olmadan işe başlayacağım sanırım. Nasıl olcak şimdiden sardı stresi 😔
PrensesimDuru Ben de 15 şubatta başlayacağım kara kara düşünüyorum nasıl olacak. 6 aylık olacak. Ayrılmak çok zor.Bakıcı bulmak çok zor bulunduğumuz yerde. Hepsi ayrı dert🥲
ilay2020 Cevrecianne bebegim 3 bucuk aylıkken ise basladim. İlk 10 gun zor oluyor ama sonrasında iyi ki diyorsun, yani benim için öyle oldu
Gulcanasil Cevrecianne 3 aylık olunca yani 15 martta doğum raporum bitiyor. Uzun süre izin kullananlar nasıl kullandınız. Özel sektörde ekstra izin nasıl alabiliyorsunuz
Cevrecianne Gulcanasil 6 Ay ücretsiz izin hakkın var, ya da özel tıp merkezleri belirli bir ücret karşılığında heyet raporu veriyor 3 kere alma hakkin var yani 3 Ay daha uzatabiliyorsun böylece ekstra rapor parası da almaya devam ediyorsun.
Ayyss Ben ğcretsiz izindeyim, 15 martta başlıcam, bakıcı 15 şubatta başkayacak. 9 aylık olacak. Şuan depresyondayım nasıl bırakıcam diye? Deneyimliler bi yazın hele nasıl olacak bu iş?
347684 Cevrecianne 6 ay ücretsiz izinden sonra heyet raporu alabilirmiyiz sence,bende 6 ay ücretsiz izin aldım Haziran sonu başlamam lazım ama biraz daha kalmak istiyorum var mi bir çözüm bilen 😊
Musammm Cevrecianne bişey sorucam bi hastalığın olmadan heyet raporu veriyorlarmı bide hangi bölüme gidip ne söylüyorsun yardımcı olabilirmisiniz
Cevrecianne 347684 alınabilir çünkü bir hastalık tanısı konuluyor hayatın herhangi bir döneminde de alınabilir yani :)
dln97 Musammm parasıyla alıyorsun canım bazı hastaneler o şekilde veriyor yada bi tanıdık bulup araya sokuyorsun yoksa başka türlü alamazsın
Cevrecianne Musammm ankara da özel tip merkezleri veriyor ben pespese aldım hiç bir sıkıntısı yok hastalik olarak da basit şeyler yazılıyor kum dökmesi gibi…araci olmasa bile durumu anlatınca yardımcı oluyorlar şansınızi deneyinn