Fatma52 Merhabalar bebeğim 4 aylık son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı doktora götürdüm çatlak var desi kremleri sürdüm bugün çok az kaka yaptı amA kan vardı, başına gelen ve çare bulan varmi
serebro Fatma52 kremleri düzenli kullanın biz gün de 4 5 kez kullandık 2 kez kanlı oldu sonra kan görmedim hiç.
Yesim26 Fatma52 bizdede yasandi bu durum 7 ayliktik kakasinda kan gordum başta mukuslu sonra islak mendile kan gelince bi bakti makat desdigimiz bolgede kan var ebe hemsiremizi aradim hametan kullanmami soyledi daha sonra da cok şükür gecti 3 4 gun icinde ve kakasini rahat yapabilmeai icin 1 cay lasigo zeytinyagi icirdim hergün insallah faydasi olur size de col.gecmis olsun🙏
Fatma52 serebro kullanıyorum hatta ayriyetten zeytin yağıyla da masaj yapıyorum ilkkez kan gördüm ama ondan önce çok ağladı sanırım zorladı ya hangi kremleri kullandınız bizim bir Fitoo var birde anestol
Defnemm22 Fatma52 anestol ve hametanı karıştırıp sürüyoduk biz zorladığı için çatlak oluyor kızımda da oldu sonra geçti ama neden zor kaka yapıyor onu bulmak lazım siz d vitamini hangi marka kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiği bizde kabızlık yapmıştı onu bırakınca kabızlığı düzeldi kızımın
Fatma52 Cmle24 doktor biraz araladiktan sonra gördü ayaklarini yukarı kaldırdı bende anca öyle görüyorum kremi falan öyle suruyorum
Fatma52 Yesim26 sağolun bende masaj yapıyorum hem ilaçlarıyla hem zeytin yağını sürdüm azda olsa yapıyor ama sıvı yinede köyü degil
Mor1_ Yesim26 benim bebeğimdede 3 buçuk aylıkken poposunda çatlağı vardı. Kakasını haftada bir yapardı. Fito ve anestolü 1 aynkarıştırarak günde üç kez kullandık 20 gün kadar. Daha sonra kontrolde çatlağın devam ettiğini madacasol kullanmamızı istedi doktorumuz sabah akşam. 5 aylık kontrolüne gittiğimizde çatlak düzelmişti. Bende bu sürede bebeğime arada bir zeyntinyağı içirdim minik minik kakasını yaparken zorlanmasın diye. Daha sonra kakasını günlük yada 2 günde 1 yapmaya başladı çatlağın düzeldiğini bu şekilde anlamıştm. Toplam düzenli kullanım ile 1.5 ayda düzeldi. Buarada ben kulak pamuğu ile ilacı hafif içeri ittirerek sürdüm doktorumuz öyle söylemişti. Acil şifalar diliyorum
Prenses_annesi22 Fatma52 her altını acınca sürğn krem bırde verdıgı kremlerı karıstırın sürün bn oyle yptım gectı cok skur
Fatma52 Prenses_annesi22 inşallah ya inşallah bide aşısı var 4 ay aşısı kanı görünce kakadaa acaba alerjik mi desim yüzünde kızarıklıklar vb ardı doktor inada bepantol vermisti
Yesim26 Fatma52 catlakran kaynakli kanama oldugunu söyledi ve bol.bol su icirmemi soyledi bu bilgileri unutmusum 👍🏻
Prenses_annesi22 Fatma52 bnde onu kullanıyorum ve gun ıcın dede mustela ıle nemlendırıyorum şimdi bzmkınde yuvarlak sekılde ya mantar yada egzama tarzında bseylet var korkuyorm göstercm gıdıp doktora bzm asımız da 8 subat da 4ay asısı
serebro Fatma52 serçe parmağımla karıştırıp sürüyordum. Birde ben zeytinyağı da icirdim arada kabız olunca. Gerçi hala kabız ve 1kez daha tekrarlamıştı.
Meva_ Fatma52 anestol Bacoderm hametan , her bezini açtığımda dönüşümlü üçünü kullandım birkaç güne geçti canm
Fatma52 Mor1_ çok sağolun Allah razı olsun aldıkları izi duz nli olarak uygukicaz Allah’ın izniyle inşallah şifa olur sizlere geçmiş op lsun❤️