askdunyam felaket uykularına çare olarak uyandıgı anda tekrar uyutmayı tavsiye ediyorlar. Ben tekrar uyutmaya çalısıyorum bazen uyuyor bazen ben pes ediyorum uyutamıyorum.bizimkine de proktokolit bagırsak tepkimeli alerji tanısı kondu, mukuslu kaka asırı huzursuzluk asırı gaz uykuda sürekli ıkınma meme reddi şikayetlerimiz vardı, -doğduğundan beri- inanması zor ama ilk günden itibaren uykusu hiç olmadı hep ağladı halbuki yenidoğan bi bebeğin uykudan kafası kalkmaz- 10. Günden sonra gece uykusu uyumaya başladı allahtan. neyse ilk etapta süt ve süt ürünleri diyeti yaptım giç bişey değşmedi, 8 aralıktan bu yana da katı diyetteyim sayılır. Süt, yumurta, kırmızı et, balık, soya, kuruyemiş tüketmiyorum. Nerdeyse iki ay olucak hala bişey değişmedi cocuk hala ıkınıyor hala gazlı hala huysuz sıkıldan mızmız. Değişen tek şey büyüdüğü için artık oyuncaklarla müzik dansla biraz oyalanıyor. Deri testi yaptırdım başka bi yerde hiç bişeye tepki cıkmadı doktor bu iyi birşey demekki ek gıdada alerjiniz bitcek dedi. Bak en azından sizin diyetle cocuk rahatlamış, bizim rahatlama fln yok boşuna aç geziyorum gibi hissediyorum😞 ben de kamuda çalısıyorum iznim temmuzda biticek ve kara kara düşünüyorum