pamuksekerinannesii Defnemiraymoms benimkide kurulu duzeni vardı yukarıdaki beyinsiz komşular yüzünden saat 10 dan beri uyanik su an derin uykuda olmasi gerekirken yok uyumyor o kadar çok gürültü yaptilar ki pislikler
Defnemiraymoms Tokgozss bende korkuyorum uyuyakalrm öyle de düşünürüm falan diye 🙁 herturlu uyuyamıyorum yani
Defnemiraymoms Adnnar ayy gece uyanmadan uyuyor mu 4 ayda ben yarım.saat uyusa müzik açıp göbek atıcam 😂
Adnnar Defnemiraymoms 😁 çok şükür kuzum dogdugundan beri gece uyanması yoktur 2 aylik olana kadar zorla kaldirmaya calistim hep snra da doktorum kalkmiyorsa bırak uyusun dedi bizle yatip bizle kalkar uykusu bana çekmis hmileligi uyuyarak gecirdim hep uykucu biriyimdir 😁
Senyorita Ballkiz Benim de mi 11 ay 6 günlük doğduğu günden beri uyku problemi var😔😔😔 Psikolojimiz o kadar bozuldu ki
Ballkiz Senyorita ahh sorma benim kızımda öyle uyku sevmiyor gece sürekli uyanıp emmek istiyo gündüz uyutunca yarım saat uyuyup uyanıyo tekrar geri sallayıp uyutmazsam uykusunu alamıyor bi düzelmedi 🥺
glbgci Defnemiraymoms annesi önce sen biraz sakinleşmeye çalış biz şuan ateşten dolayı başında bekliyoruz şükret şuan sağlığı yerinde. Demek ki uyuyası gelmemiş fındığın. Elbet uykusu gelince uyuyacak sen de o zaman dinlenirsin inşallah
pamuksekerinannesii Defnemiraymoms su an sinirden ağlıyorum artık ne kucakta ne sallayarak hicbirsekilde durmuyor sırf beyinsiz saygısız insanlar yüzünden ne yapacagimi bilmiyorum
glbgci Defnemiraymoms etrafta çok fazla uyaran mı var tv lamba gibi? Onlar da çok etkiliyor. Bir de ben ne zaman gergin olursam oğlum da o zaman daha çok direniyor uyumamak için. Biraz babası ilgilensin sen dinlen bence
Elamomm Defnemiraymoms 46 günlük yemin ediyorum 24 saatlik günde 3 4 saat anca uyuyordur nasıl dayanıyor uykusuzluğa anlamıyorum delirmek üzereyim 😔
Defnemiraymoms Elamomm aynıyız canım öğlen ikiden beri uyanık toplasan 24saattin 3 saati uyku gerisi hep uyanık
Minigim12_ Elamomm söyleyince diyorlar ki ay önün şuan uyuduğu zamanlar nasıl.uykusuz kalıyorsun allahım saha çok sinirleniyorum buna
Elamomm Defnemiraymoms korkuyorum kucağımdan inmek istemiyor uykusuzluktan ölcem bende düşürürüm falan diye aklım çıkıyor halim kalmadı çünkü
Elamomm 26262626 ay aynı benim kızım kundak yapınca anasına sövmüşüm gibi küplere biniyor kollarını dışarı çıkarana kadar yırtınıyor bildiğin
Prenssmusta 26262626 bizimkiside öyleydi,sarınca bas bas bağırıyodu ,ama şimdi sarınca çok rahat uyuyor,ve sarılmanın uyku vakti olduğunu anlıyor.daha küçük olduğu içinmi bilmiyorum ama kundakta anne karnında gibi hissederlermiş o yüzden rahat uyurlarmış🙄
Mircan Defnemiraymoms 6 buçuk aylik ne çektiğimi bı ben bı Allah bilir dua et en azından gazı yok ağlamıyor Allah korusun bebeğin kolik olsaydı ozaman ağlamasın da uyumasamda olur diyorsun Rabbim yardimcin olsun gazı yoksa inşallah zamanla düzene girer
Defnemiraymoms pamuksekerinannesii sakin ol canım bebiş senddnde etkilenebilir ben çok durmadgnda kucağıma alıp şarkı söyleyip dans ediyorum sakinlesiyor bide dene belki faydası olur 🙏
Defnemiraymoms Elamomm ay anlıyorum valla benimkide tam gözlerini kapıyo ohh uyudu diyorum 1-2 dk sonra sanki biri dürtüyor uyansn diye valla deliriyorum
Defnemiraymoms glbgci yatak odasında tekiz sessiz ortam Loş ışık açık tam uykuya dalıyor sonra uyanıyor derin uykuya geçmiyor babası ilgilendi bugün biraz şimdi pubg belasına takıldı kalkmaz başından ☹️
pamuksekerinannesii Defnemiraymoms yok canım ne yaparsam yapayım yok durmuyo kucagimda mi gezdirmedim oyun oynatmaya mi calismadim ayagimda mi sallamadim ana kucağında mi sallamadim dizlerime mi koymadim dua mi acmadim yok hicbirsey yaramiyor bugun