Ceylancns Sol memem mastit oldu kızarıklık ısı artışı ve süt gelmeyişi.. eşim masaj yaptı canım yana yana.. ışık duş sıcak kompres vs . Denediklerimiz bunlar öneriisi olan 😓😓😓
Mrv-_- Ceylancns eğer ateş ve kızarıklık varsa antibiyotik kullanmanız gerekebilir, doktora görünmekte fayda var.
Fatmanur68 Ceylancns benimde oldu hemde 3 kere doktora gittim ilaç verdi öyle geçti evde ugraştıkça daha beter oluyor damarlar iyce tıkanıp acı veriyor en iyisi doktora gidin hemen geçmis olsun cok zor
busrasahin45 Ceylancns ah canım ya öyle iyi anlıyorum ki seni defalarda mastit oldum defalarda en sonunda sütümü kestim artık 2 gün yataktan kalkamıyordum ateşten titremeden 10 gün de o sütü boşaltmaya çalışıyordum en sonunda doktora gittim ağlaya ağlaya antibiyotik verdi zaten ilk birkaç gün göğsünden iltihap akıyor 1 hafta on gün de boşalıyor göğsün ama sürekli sağacaksın tabi oda çok zor çok acıyor çok geçmiş olsun of yazarken bile içim kötü oldu
Glsrn09 Benimde doğum yaptığım ilk haftada olmuştu ne yaptıysam olmadı en sonunda genel cerraha gittim antibiyotik verdi. Antibiyotik bittiği gün mastit de geçti .
Ceylancns busrasahin45 benim vücut ateşim yok . Sol meme yuvarlak şekilde kızarık ve sıcak birazda sert . Sağımla 10 cc den fazlası gelmiyor . Bilemedim napıcağımı
busrasahin45 Ceylancns ben bir sürü şey denedim en son antibiyotik le geçti ama mutlaka lahana koy göğsüne doğal altibiyotik o
Eymenebrar Ceylancns bende de oldu aynı sen gibi şikayetim vardı sıcak havlu koyuyordum sürekli birde her saat başı sağıyordum gögsümü bi süre sonra fazla geliyor süt ilk baş tıkalı diye az geliyor genel cerraha da gittim antibiyotik aldım o şekilde geçti
Septembermom Cook gecmıs bende işe basladıgım ılk gun olmustu 39 derece atesle acıle gıttım orada antıbıotık verdi doktor gectı. Sureklı sagdım bebege once o memeyi verdım. Her gun sıcak dus aldım memeyi temız tutmaya daha bı ozen gosterdım. 1 haftada gectı.
Ata0905 Ceylancns mutlaka bir sağma makinesi bulun 2 saate bir yarım saat sağın . Ilık duş değil bayağı sıcak dayanabileceğiZ kadar suyun altında masaj yapın. Bebeği o gogusten de emzirmeye çalışın. Havluyu sıcak ütü ile ısıtıp koyun art arta. Ve lahana yaprağını kaynar suya batırıp dayanabileceğiniz kadar sıcak göğsünuzun üzerine koyun. Hiç süt gelmez ve daha kotu olur ateşiniz çıkarsa mutlaka doktora gidin antibiyotik olmadan çözülmeyecek demektir. Geçmiş olsun
Eymenebrar Ceylancns şuan normal sen sağmaya devam et bende çıkmadı diye çok umursamadım iyice şişti hastaneye gittim orda daha iyi bi makinayla sağdılr 80 cc kadar çıkmıştı sonra bende de çıktı ilk günler hemen gelmeyebiliyor
Paresss Ceylancns En güzeli uyumak dinlenmek o gügsünüz iyice süt dolsun gece sabaha karşı emzrim o zaman açılacaktır. Ben 594848373 kere olduğım içim artık vücudumı tanıdım.
Ceylancns Paresss ağrıdan uyuyamadım sabaha kadar o kadar şişti ki . Pompa bebeklerimiz gibi çekmşyor bende kızıma sağım yapmadan verdim sütüm de renk değişikliği vs enfeksiyon bulgusu yok birşey olmaz umarım
Yedaarven Ceylancns Bir şey olmaz emzirebilirsiniz, ters emzirmeyi denemediyseniz onu deneyin mutlaka. Sertlik, kızarıklık ve bölgede ateş varsa mutlaka aile hekimine gösterin duruma göre o antibiyotik başlar veya cerraha yönlendirir.