Goktugveannesi Özellikle yoğun geçen bir adet dönemi için sizlerin önerdiği bir ped varmı? hangisini kullanıyorsunuz? memnun musunuz?
K1996 Goktugveannesi gündüz molped kullanıyorum ama ilk gün oğlumun bezlerinden kullanıyorum gece yatarken
Gossipgirl14 Goktugveannesi 10 ay oldu dogum yapalı ilk 3 gun asırı cok geldıgınden oglumun bezini kullanıyorum.
Goktugveannesi Gokcemsii bende kotex tek sleepy ye geçtim ama kotex gece daha uzun süre kuru kalıyordu sanki
elha_3 Goktugveannesi hayır onu görmedim de denemedim de mağlum pande mi hep evdeyiz kotex in normal olanını kullanıyorum çok rahat ve hijenik tavsiye ederim😊
Goktugveannesi K1996 ilk 3 gün bende geceleri oglumun bezini kullanıyorum doğumdan sonra böyle yoğun olmaya başladı
K1996 Goktugveannesi benim 7 ay falan yoğun çok oldu sonra normale dönüyor suan 1 sene oldu 4 günde bitiyor
Pinars Kesinlikle kotex. En en rahatı. Gece külodunu denedim buarada çok rahat. Tavsiye ederim. Hafif rahat yapmışlar baya da geniş iç kısmı kolay kolay taşma yapmaz. Rahatça uyu
Pinars Goktugveannesi bunca zaman neden çıkarmamışlar. Hiç rahat yatamazdım gece sızıntı vs olacak diye. Çok rahat uyudum takınca
Mamimomm Sleppy kullaniyrm 13 aydır bi ara indirime girmisti hamileyken 10 senelik ped almşm resmen ucuz diye bitmiyo😂🤦♀️