Zehra62 Durukusunannesii bende meme reddi yaşıyorum kuvezde kaldı gece emiyor ardından mama veriyorum keşke cuk cuk bitirene kadar sutumu emsede sagmak zorunda kalmasam mama yapmasam😑
Minasu Durukusunannesii ben emzirdiktrn sonra çok aranıyor sütüm yetmiyor galiba bende o yüzden 60 veriyorum canım hangi mamayı kullanıyorsunuz 🥰
Arifcan Eyllebr benımkı kusuyor genelde mama içtignde kusuyor emdigi zaman sadece fazlasını cıkartyor cok az birsey ama mamada tamamı cıkıyor nerdeyse 🤷🏻♀️
Anneolmak_2 Eyllebr nasıl kusuyor oluk oluk mu içtiğini mi kusuyor yoksa kesik gibi az az mı eğer fışkırır gibi kusuyorsa bebe reflüsü olabilir bi doktora görünmekte fayda var ama az ve kesik gibiyse normaldir
Kzyannesi17 Arifcan peki bebeğiniz kilosu kaç benim bebeğinde 3 saatte bir 100 120 içiyor bana çok geliyor kilosu da 7.200
Arifcan Eyllebr benımkı sadece mamada kusuyor acaba mamayımı sevmedı mama bulamadıgımızdan degştrdık 😒
Durukusunannesii Zehra62 bende keşke sütüm yetse ama malesef günde 2-3 kere mama vermek zorunda kalyrm yetmıyor sütüm
Deletedmom5284 Zehra62 2 aylık çok küçük hemen memeye döner biraz zorlasanız ben 5 aylık kızımı bile döndürdüm hemen pes etmişsiniz
Zehra62 Bebeğim 2 6 günluk 2 aylık kontrolde 5 kilo çıktı diğer ay 3500.dü fazla almış sizinkiler ne durumda kıyas için sormuyorum prematüre dogdu 2400 35 haftalık da olması gereken kilodami
Minasu Zehra62 bizimki 2800 kilo doğdu canım , ama bence çok ideal 2 aylıkki kilosu normal seyrinde bence maşallahı var 🥰
Damla510 Minasu gündüzleri 3 saatte bir 100 cc ama her hafta 5cc arttırmamızı söyledi 3 aylık kontrolüne gidene kadar gece 5 yada 5 buçuk saat uyuyo o zaman 120 cc veriyorum
Minasu Damla510 maşallah bizimki 100 cc almıyor fazlasını kusuyor hangi mamayı kullanıyorsunuz peki ?😇