KardelenYB Azalıyor mu cidden zaten şarıl şarıl sütüm yoktu ki azalırsa kızım bu dönemde mama mı yıyecek sadece 🥺😔 suan regl yim ve ciddem bir dakıka sınra süt kalmıyor
Rubab_Mommy KardelenYB Hayir canim.Azalmiyo yedigine ictigine dikkat et sen.Kizim 4ay 11 gunluk 2 aydir regl oluyorum.Sutum ayni.
Kereminannesiii KardelenYB 5,5 aylıkken oğlum adet oldum. Şuan 16,5 aylık hala aktif emiyor sütte bir azalma fark etmedim hiç
Mom987 KardelenYB Bence kişiye göre değişiyor. Bazı bebekler anneleri regliyken emmek istemiyormuş. 2 senedir emiyor benimki azalmadı
KardelenYB cansugn öyle görmüştüm burada bir K kaç Postta ve bugün olduktan sınra azaldığını hissediyorum belki beslenmem iyi değildi ondan azaldı ama denk mi geldi yoksa cidden böyle mi bilemedim
cansugn KardelenYB sanmıyorum ya bende olmadım hala ama sütüm ne çok nede az yani ne kadarlik bebeğin
neredenbileceksinizz KardelenYB canım sütün beslenmeyle çok bi alakası yok He yağ vitamin ve mineral farklı oluyo iyi beslenirsen Afrika’daki annelerde emziriyor ama hiç bişey yemedikleri de oluyor sen bol bol emzir birde su iç bu kadar 🥰 arz talep sadece ne kadar köfte o kadar ekmek demişler
AyLavYu Kimisinde azalıyor kimisinde azalmıyor. Benim de adet olmadan 2 gün önce azalıyor adet bitimine yakın eski haline dönüyor canım.
KardelenYB AyLavYu benımde öyle galiba 2 gündür gündüz sütüm yetmiyor bugün tam söküldü adetim bugün gündüz 2 kere mama vermek zorunda kaldım normal de sabah akşam birer kere verirdim
Mom987 KardelenYB. Dut kurusu yapıyorlardı burda bir de süt arttırıcı başka tarifler var yazılışını unuttum. Yada damlalar var süt artırıcı. En çokta stresten etkilenir süt sters yapmamak gerek
KardelenYB Mom987 dut kursunu duymadım ana damla kullanamıyorum kızıma dokunuyor gazlı bir bebek ve alerjik aynı zamanda bestlak ıkı gün kullandık çok etkiledi onu bırakmak zorunda kaldım halbukı çok iyi gelmişti ama napalım
Mom987 KardelenYB Dediğim gibi benim sütüm devam etti stres yapmayın yeter. Pozitifi çağırıştırın hep
Naciyedinc Benim ablam üç tane çocuk büyüttü adet oldupunda ne sütü azaldı nede tadı değişti korkmayın. Ve azalacak diye düşünmeyin 🥰