Minikevrenim önce indirim var yok hiç dikkat etmez alırdım hep giyim kozmetik vs özellikle giyimde pahalı alırdım hep. Şimdi tabiki dikkat ediyorum hatta çok uzun zamandır almıyorum bir şey idare ediyorum alacak olursam da indirime bakıp alıyorum. Fuzuli şeylere para harcamıyorum. Önce kozmetikte özellikle bunu da alayım yedek dursun , ya da güzelmiş kullanırım elbet diye alırdım artık bitmedikçe almıyorum. Mutfağa gelince yazdan buzluğa koyuyorum domates , biber , fasulye vs ürünler pahalı ise oradan kullanıyorum indirime girdi ise alıyorum. Sebzelerden de hangisi önce solacak ise duruma göre bakıp ilk onu kullanıyorum. Bazen dolapta hiç sebze fln olmuyor hop direkt buzdolabındakilere sarılıyorum. Uygun ve güzel olunca tekrar buzluğa yenilerini ekliyorum. Eti de et halinden daha uygun ve taze alıyoruz tek kullanımlık paketliyor lazım oldukça çıkarıyorum 😊 e tabi sinema gezi vs gibi şeyleri de kıstık. Alışverişi de özellikle giyim ise zayıflayayım da diyerek ve artık indirim takip ederek yapıyorum.