Melinastro Kızlar 17 günlük bebeğim var ve memede uyumayı alışkanlık edindi sanırım sizce normal mi ?
Babybeybi Melinastro Normal çok severler çok mutlu uyur ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok pişmanım. 8aylık artık sürekli memede kalmak istiyor. Keşke hiç alıştırmasaydım
Myslkya-16 Melinastro benim kızım da çok seviyor uyumayı şuan sırf alışmasın diye memeyi vermemek sağlıklı değil bence. Çünkü henüz çok küçükler ve bize ihtiyaçları var 🥰
Mirayslck Melinastro Benimde bebeğim 11 günlük aynı şekilde memede uyuyor sürekli meme istiyor. Alıştırmayın çok kötü demiş bazı anneler ama ne yapabiliriz ki ?
Tugcealp Mirayslck ya çok küçükler daha bırakın dinlemeyin onhn size ihtiyacı var iyice büyüsün aklı yetsin sonra çaresine bakılır
Katarsis Mirayslck yenidoğan bu ya memeye anneye ona çok ihtiyacı var ve uzmanlar bırakın alışsın diyor yeter ki mutlu ve huzurlu olsunlar
Bvzz Melinastro benim kızım da öyledi o zamanlar ama büyüdükçe orada uyumamamaya başladı bence daha çok küçük yoruluyordur ama alışkanlıkta yapabilir büyüdükçe bakarsın duruma göre benim kızım 4 aylık 2 aydır uyusa da uyanıyor orada dalamıyor
Minikurbaganinannesi Melinastro aynı Durum bizdede var tam 17gunluguz emzirince çocuk hemen kapıyo gözleri yatağa yattyom bazen uyumaya devam ediyor nazende açıyor hemen gözleri . Uyuduğu içinde emmiyor gogsumdeyken 🤷 şaşırdım
Meleginannesi88 Melinastro benim kızım 13 aylık ilk günden beri sadece memede uyur ve ben bu durumdan çok memnunum 🌺 şimdi uyku zamanımda kendisi bırakıyor ve kendi kendine uyumayı deniyor
Betulrbav 14 aylık çocuğum hala memede uyuyor, o kadar yıprandım ki. Saatlerce memede duruyor, çok yoruluyorum göğüslerim acıyor artık.. of of
Gunes55 Melinastro 17 gunluk tabiki memede uyuyacak bacim ya. Daha dunyaua alisamamis yawru kokunu kalp atisini duyacak. Kendini guvende hissedecek. 7.5 aylik oglum memede uyuyor 🤣
busrasilra14 Melinastro benim bizde 32 gunluguz memefr dahs hizli dalıyor ama su an sen hicbirsey yapma cunku ikk 3 ay onlsrin sozu geçicek sonra bizim. Ve zaten o kadar kucukler ki sevgiye korumayiliga hasretler. Mahrum etmeye hic getrk yok
Btlml İlk 3 ay alışmak nedir bilmezler. Fıtratında varsa hep böyle devam eder yoksa da 3.aydan sonra alışmasını istemiyorsanız farklı yollar denersiniz.bırakın mutlu olduğu yerde uyusun yavru
Umay55 17 aylığız ve yaptıpım en büyük yanlış memede uyutmak oldu hala öyle uyuyor ve gece devamlı emmek için uyanıyor.. Yol yakınken vazgeçirmeye çalış bence.. Çok yorucu oluyor sonrası
Tugcealp Melinastro normal bırakın uyusun da nasıl uyursa uyusun 😂 benim bebeğim de aynıydi şuan 3 aylığız meme de uyusa diyorum kırk takla atıyoruz uyusun diye