asz Arifeeee 3 uyku yapıyordu o aylarda.şuan 11 ay 3 günlük oldu yaklaşık 10 gündür 2 uyku yapıyor canım.akşam 9.30 -10 arası uyuyor.gece 5 kez uyanıyor.emip yatıyor.sabah 8 de kalkıyor.ama bu kalkma işi sanırım alışkanlık oldu bizde.deneme -yanılma yaptım ordan tahmin ediyorum alışkanlık olduğunu.
Meryy01 Arifeeee sabah 11 de uyanıyor 2.5 gibi yatıyor 4 et uyanıyor 10-10 buçuk gece uykusu yani gündüz teke düştük artık
Aselinannesii6 Arifeeee en geç yatan biziz galiba 😀 gece bu saatlerde yatar sabahta 11 gibi kalkar tabi gece milyon kez emmeye kalkıyo sayamadım hiç gün içinde de 2 uyku yapıyo ama öyle uzun uzadıya değil toplasan 1 buçuk saat iki uyku süresi 🤷🏻♀️
Katrem Şu an 9 ay 20 günlük. Sabah en geç 8 kalkış. 10.00 ilk uykusu 12 ye yakın uyanır. 15.00 ikinci uykusu 16.00 gibi uyanır. Akşam 21.00-21.30 arası gece uykusu. Bu saatlere yakın uyanıp kalkmasına özen gösteriyorum
Arifeeee asz Ben gece emzirmeyi 8.5 ay gibi bıraktım emince uykusu açılıyor ve oyun istiyor gece. 3 uyku yapıyor çünkü 6.30 - 7 gibi güne başlıyor. Normalde 9 gibi uyurdu dün gece 12 de uyudu. Acaba 2 uyku mu yapsa diye düşündüm
Katrem Arifeeee hayır 3 uyku yapmıyor yine 2 gündüz uykusu aynı saatlerden çok uzaklaşmadan uyutuyorum
asz Arifeeee dene istersen iki uykuyla gün bitirmeyi.biz deneme yapmıştık da ben öyle fark etmiştim iki uykunun yettiğini gün içinde.
Meryy01 Arifeeee 9 gibi başlıyor huysuzluk gece maması bez kıyafet duş derken uyku saatini ayarlıyoruz
Arzuaysu Arifeeee 2 uyku yapıyor. Akşam en geç 8de uyur sabah 7de kalkar. 3 kez emmeye kalkıyor gece de
Bitikmomi Arifeeee sabah en geç 7,30 da kalkar ilk uykusuna 3 saat sonra ikinciye 4 saat sonra yatar. Gece uykusu da 4,5 5 saat sonra yatıyor.