OgretmenimKukla Mirayse Ayy bana da bana da ben bakmıyorum o yüzden uzun zamandır. Tam da dediğin gibi kötüyü çağırmak gibi öyle de oluyordu. Çok düşünüyordum. 🙄🤣 Arkadaş sorunca attım. Hızlıca bakmadan 😁
Eminerd Burcc aa 28 ocak olmasın o 🥺 28 Şubat nedir yaaa allah yardımcım olsun ☹️☹️ Teşekkür ederim 😇
merdepltkylp Burcc bizede bakabilir misiniz🤗 doğum tarihi 3 Aralık 2020. Doğması gereken tarih 12 Aralık 2020. Şimdiden teşekkürler 😊
Burcc merdepltkylp sizin şuan en neşeli olduğu zamanlar görünüyor. 2 şubat gibi atak haftası başlıcak, 17 şubat gibi biticekmiş😊
Twinmomkubra Burcc Burcc benimkine de bakabilir misiniz acaba? Beklenen tarih 28 eylul 2020, dogdugu tarih 7 eylul 2020
Burcc Twinmomkubra siz tam 4.atak haftasındaymışsınız. 7 şubatta biticek olarak gözüküyor😊 en zorlu atak dönemi diye biliyorum ama az kalmışş🌸
Burcc anayim-ben-ana sizde 4.atak haftasındasınız. 30 ocak haftasında şiddetlenicekmiş😔 17 şubatta biticek🌸
Mazan Burcc merhaba rica etsem bana da bakabilir misiniz. 36+4 te doğdu 26.09.2020 olması gereken 20.10.2020 şimdiden teşekkür ederim 🙏
Burcc Mazan sizinde yeni sıçramaya 4 gün kalmış, 5 mart gibi biticekmiş. 4.atağa geçiceksiniz 4 gün sonra🌸
Burcc Edalotti canım sizinki atak haftasında değil, 4 şubat gibi giricek atak haftasına, 6 mart gibi biticek.