Esraesahyu Kızlar 14 bucuk aylık oglum bu ara cok huysuz diş de olabilir tabi ki ama atak döneminde de olabilir mi acaba
OgretmenimKukla Esraesahyu https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ burdan bakabilirsiniz.
ipekayann Esraesahyu 40+0 a göre tarih girmeniz gerekmektedir. Açıklamada yazıyor. Yani bebeğiniz erken veya geç doğduysa sizi yanıltmasın
Bmarya Esraesahyu bizde 14 aylığız kahvaltı yapmıyor bi huysuz eli ağzında sürekli ama atak matak hesaplamıyorum öyle yada böyle büyüyor geçiyor bu günler 😂
Mirayse OgretmenimKukla insna buna bakar kendini hazırlar sonrada kendini gercekleştiren kehanet ortaya cıkar gibi geliyor bana 😁
Merve2756 OgretmenimKukla canım 31 agustos 2020 doğumlu benımkınede bakarmısın pek bişey anlamadım 😂😂
Burcc Ben hesaplayabilirim beklenen doğum tarihi ve doğduğu tarihi paylaşırsanız. Harika haftalar uygulaması kullanıyorum
eayd1n Burcc Rica etsem bize de bakabilir misiniz? Beklenen doğum tarihi 17 Kasım 2020, doğduğu tarih 6 Kasım 2020
Tazeanne41 Burcc merhaba benim kızıma da bakabilir misiniz rica etsem 5 mart doğması gerekirken 25 mart 2020 doğdu
OgretmenimKukla Mirayse Ayy bana da bana da ben bakmıyorum o yüzden uzun zamandır. Tam da dediğin gibi kötüyü çağırmak gibi öyle de oluyordu. Çok düşünüyordum. 🙄🤣 Arkadaş sorunca attım. Hızlıca bakmadan 😁
Esraesahyu Burcc teşekkür ediyorum zahmet oldu size. Bugün cok keyifsizdi ondan Bi bakmak istedim atak durumuna. Ne zaman neşeleniyormusuz☺️oda yazıyor mu😄
Mazan Burcc merhaba rica etsem bana da bakabilir misiniz. 36+4 te doğdu 26.09.2020 olması gereken 20.10.2020 şimdiden teşekkür ederim 🙏