Clover Beren ventolin astım ilacı. 4 kereden fazla kullanıml tasikardiye hatta olume sebebiyet verebilir. Burun acmak icin degil nefes acmak icin kullanılan ciddi yan etkileri olan bir ilac. Sogan kesin. Ne biliyim burun damlası atın ventolin nerden geldi aklınıza😱😱😱
Beren Clover gecen bronşit olmustu hava verdiler havanın içine Bi miktar ventolin koyuluyormus doktor vermıstı ondan sordum gunde 3 defa yapmamı solemıstı serum fizyoloji yapıyorum ama rahatlatmıyor
DZDK Mecbur kalınca zatürre olmamasi için bebeğin doktorlar veriyor biz bronşit olduk 6 saatte bir ventolin verdim 1 hafta☹ Ama cok şükür iyilesti. Enjektörle 1 cc veriyordum
miliaris Beren biz su an bronsioliit tedavisi icin kullaniyoruz ventolin, akcigere giden yollari acmak icin bir kimyasal ilac.. bence yavrunuza bosu bosuna ilac vermeyin daha dogal yollar ile cozun..
Meltem35 Beren Benim bebeğim 3 aylıkken bronşit başlangıcı oldu. Evde hava makinası nın içine ventolin sıktık 5 gün o şekilde hava verdik. Doktorumuz bu şekilde önerdi. Yani koyulur tabiki.
Prensesannesi33 Soğuk buhar makinasına ventolin koyulmaz koysanız da faydasını görmezsiniz ventolin maske ile verilir onun için de doktor önerisiyle medikallerden nebülizatör alabilirsiniz
Mrc6645 DZDK benim bebeğim iki buçuk aylık daha önce bi zatürre geçirdi şimdi grip oldu tekrar doktor ventolin verdi ama şırınga ile değil ölçek le veriyorum
Ygz Beren doktora sormdan yapmayınız. Ventolin zaten buhar makinesine koyulur ama kısa süre sürekli sürekli ventolin olmaz sakıncalı.
Mel-sin Kızım 2,5 aylık bizde ventolin kullanıyoruz bronşit yüzünden günde 2 defa. Evet zararlı ama yapacak bişey yok buhar makinesi sayesinde artık balgamlari hep. Ki ventolin tek başına konmuyor ventolin konulduğu kadar kaynamış soğumuş su da koymamızı söyledi doktor. Sorduğunuz soruya gelince soğuk buhar makinesinin içine ventolin konulmaz.