Busranisa Defnemiraymoms evet canım alerjiden dolayı egzaması var kulak arkasında. Doktorda öyle dedi seninkide alerji gibi duruyor
Defnemiraymoms Busranisa farklı bı doktora daha gideyim yüzünde ki kırmızı noktalar geçiyor geri geliyor kesin alerji doktor isilik dedi ama geçmiyor asla
zerroya Defnemiraymoms isilikte öyle akma falan olmaz canım sen doktora götür dediğim gibi alerji belirtisi o sulu egzama önlemini al sonra sıkıntı çekmesin yavrun☺️
KeremTalha_4153 Defnemiraymoms kulak arkası koltuk altı akması kabuk bağlaması birde yüzde pütürlenme varsa allerjidir muhtemelen. Benim oğlumda da aynı şikayetler var. Süt süt ürünlerine ve yumurtaya karşı alerjimiz var
Defnemiraymoms KeremTalha_4153 Doktorumu değiştiricem bende alerjiden şüphelendim ama bana isilik olduğunu söyledi doktorum
KeremTalha_4153 Defnemiraymoms gazı veya bağırsak sıkıntıları oluyor mu . Veya sesli kaka . Ikınması falan
Merrys Aaa benim oğlumda da var böyle bir durum, mama akıyordur diye düşünüyordum yıkayınca geçiyor belli bir süre sonra tekrarlıyordu. Alerjiden miymiş bu 🤷🏻♀️
KeremTalha_4153 Defnemiraymoms malesef alerjisi var yüksek ihtimal . Oğlumda olan şikayetler bu yüzden sordum. Sşz bir hafta süt süt ürünleri yumurta diyeti yapsanız bebeğin şikayetlerinde gerileme varsa doktorada derdinizi daha kolay anlatırsınız