Mrw-95 Gizemgnsyagci 5 aylikken tuttu benim kızımda philips avent soft ama simdi bıraktı kendi kendine tuttu kendi kndine bıraktı
Aliasaf_emel Gizemgnsyagci📍 Philips avent’ i tuttu.. damaklı olanlardan da almıştım Nuk tu onun markasida öyle bi kenarda duruyo onu tutmadi mesela
Aysealprsln Ewde her marka toplam 8 adet emzik var hiçbirini emmedi 3 aylık çok uğraştım bu saatten sonrada almaz heralde ağzına
makarnadelisi Chicconun dün aldık tutamıyor 😀 5 buçuk aylığız annem dyor bu saaten sonra tutsa nolur ki 😀
Esrasare16 Phlipis avent ultra air, nuk’un bir emziği ve oioi anne meme ucuna yakın emziğini dedik hiçbirini tutmadı. Oioi yi keyfi gelince çook nadir tuttuğu oluyo🙄hep emzik emen bebeğim olsun istemiştim.. 2.5 aylığız en sonunda bakkal emziği alıcam😄
Deryadeniz58 Esrasare16 evet eczanelerde de swtiliyor bir numarali en güzel emzik hemde annem eczane ye gitmis o markayı tavsiye etmiş eczaci
Muhasebeciana Gizemgnsyagci 6 emzik degistirdik tutmadi 6 sinida 7.ciyi aldim kargoyu bekliyorum onuda tutmazsa artik almicam ilk basta avent denedik sonra wee baby denedik sonra tomme tippe denedik sonra bakkal emzigi olan fatoş emzigi denedik sonra bibs denedik sonra yine wee baby simdide nuk markayi bekliyorum bu 6 emzigi gaz damlasini damlatip veriyodum o sekilde biraz tutuyordu tadi bitene kadar simdi gaz damlasiyla bile tutmuyo 😁 nuk ta olmazsa pes edicem tamemen
Muhasebeciana Esrasare16 oyle diyorlarda benimki tutmadi valla kuzum 2.5 tl ye aldik milyoncuda bulduk ama tutmayan tutmuyo yine ya bibstende fatos emziktende cok umutluydum olmadi son çare nuk denicem oda olmazsa dsha da ugrasmicam kargoyu bekliyorum smdi nuk 7.ci emzik olcak 😁