BalkizimBaloglum2 ben de sizin gibiydim. Emzirirken bazı anneler cok acıkırmış. Benim de midem gurul gurul oluyor ama zamanla o his azalıyor merak etmeyin. Size tavsiyem önce bol su içmeniz. günde 4 lt bu şart, ama bir bardagı 3-4 seferde için . Sadece sabahları ılık limonlu su 1 bardak, sonra üzerine 1 bardak daha. bu suları içtikten en az 30 dk sonra kahvaltı ( ekmeksiz ) ekmek yerine 2 tam ceviz ve kırmızı biber. 2 Yumurta olmalı ( rafadan veya yagsız tavada omlet) zayıfladıkca yumurta miktarı 1’e düsürürsünüz. yeşillik az maydanoz az dereotu tere gibi yeşillikler kahvaltıda iyi gidiyor zeytin az peynir. Ara ögün yapın ( badem ve kefir ile ya da baska şeyler kuru kayısı gibi) öğlen eger yemek yeme fırsatınız olmuyorsa 1 kase yogurt yiyin. yemek yiyebilşyorsanız salata yogurt ve sebze yemeği, ara ögün tekrar meyve ( 1 yerli muz veya yarım ayva) aksam yemeği et ve salata , etli sezbe yemeği salata, et yoksa yogurt ilave edebilirsiniz ama salata olmalı ( az yaglı limonlu) mesela canınız tatlı cekiyorsa bitter cikolatayı eritp kayısılarınızı batırın sogutun, ayrı kapta buzdolabında muhafaza edin 1-2 adet kriz için ideal. Hurma topları yapabilirsiniz ( icine cig badem ceviz fındık toz haline getirip , hurmaları da püre yapıp karıstırıp minik toplar yapıyorsunuz bebeğinize ve size saglıklı atıstırmalık olur) aksam 21 gibi acıkıyor gibi olursanız haslanmıs kabak veya 1-2 dilim ayva tüketebilirsiniz. Önce su miktarınızı arttırın ( sabahtan koyun sularınızı hazır edin, gün sonuna kadar bitirin, ) porsiyonlarınızı azaltın. Pilav makarna yemeyin bir süre. ya da az yiyin. baktınız olmuyor hiç vakit kaybetmeden diyetisyene gidin, kan tahlili tiroit gibi şeylere bakın. Avokado gibi saglıklı yag iceren besinler de kilo vermeye yardımcı ara ara kahvaltı cesitlerni degistirin mesela bir hafta yulaflı sütlü meyveli, diger hafta klasik , bir hafta iki ögün aralıklı oruc gibi yaparak degisiklikler yaparak 1 ay bir süre verin kendinize 1 ayda 5 kg unuzu bu sekilde verirsiniz. Her gün 30 dk yürüyüsle (ilk hafta)baslayın mesela sonra 40 (2. hafta) 50 (3. hafta) 60(4. hafta) diye yükseltirsiniz sonra hergün 45 dk yürüyüş ve 2 günde bir evde ufak ufak kol bacak sırt gibi kas gruplarını calıstıraxak egzersizler yaparsınız bunlarla birlikte kg verirsiniz.