aysgog Kızlar 1 aylık lohusayım bugün başladım yarım attım 25 mg.şuan sabaha karşı ve ben kusuyorum vücudumda çekilme uykuya dalamama var.Benim gibi ilk günler yan etki yaşayıp alışanlar oldumu
Gorkemkc aysgog tam 11 sene kullandım dediklerinizin hiçbirini ysşamadım tam tersine sürekli uykuluk hissi veriyor uyutuyo
Prensesler2 aysgog bendede oluyordu canım ama bebeği emziriyorsun nasıl kullanıyorsun ki o ilacı ben içtiğimde 8 saat emzirmiyordun bebeğe zararlı
acimavi aysgog lustral uykusuzluk yapıyor, ben sabahlara kadar otururdum, anca öğlen uyanıp kendime gelirdim, bir de ilk günlerde çok sersemleştiriyor, kusma olmamıştı bende. Allah yardımcınız olsun
Saliha36 Şimdi internetten onu araştırıyordum bende lohusaliktan beri bir türlü iyilesemedim 3 ayı geçti geçen doktor lustral kullanmaya başlayalım dedi yarısını içmemi söyledi hala cesaret edip başlayamadım şikayetlerim giderek artıyor bir an önce başlamalıyım ama emin olamıyorum
aysgog Saliha36 Ben önce kullanıyodum cnm böyle bi yan etki olmamıştı 1 aylık lohusayım.içtim ve hala uyanığım kaç defa kustum akşamdan beri ve uykusuzluk yaptı elim ayağım çekiliyor sanki