Birgarip Arkadaşlar hamileligimde neredeyse 95 kiloydum daha sonra 81 kiloya düstüm boyumda kısa kilolarım kalcamda ve gobekte birikti.2 haftaya yakın kendimi kasmadan rejim ve açlık otu (deve gözü) otunu kullanıyorum.suan 70 kiloyum🙈
ybk2019 Birgarip ay diyetteyim bende destek olacak birşey arıyordum. Acaba tok mu içiyorsunuz aç mı bir de kötü yan etkisi oldu mu
miniktavsanim Birgarip keşke bende vere bilsem süpermiş ikk haftada okdr kilo vermek bende aceleden vermek istyrm emziriyorum olurmu bide nasilkulanyrsnz bende istyrm hemde hemencecik vermek istyrm 1 yaşını doldurdu oğlum ama emiyor
Birgarip Gorkemkc aktarlarda bulunuyo biraz dikkatli kullanılması gerekiyo kisi kendinden anlar kullandikca musil etkisi var bagırsakları cok iyi calıstiriyo.sabah aksam iciyorum ben cok etkili oldugu zamanlarda sadce sabahları iciyorum.yalnız 1 hafta kullanip 1 hafta birakmaniz gerekiyor
Birgarip Mom39 Mom39 bir hafta tuketilip bir hafta tuketilmeden kullaniliyo.normalde sabah aksam iciliyo.yalnoz cok etkiliyo sizi sadece gunde 1 kerede icebilirsiniz.kendinizden anlarsiniz. emziriyosanız kullanmayin
Gorkemkc Birgarip çok teşekkürler bağırsaklarım çok çalışıyor sağolsunlar ama yinede kilo veremiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Birgarip Aselinannesii6 yok hayir emzirmiyorum .etkili bi ot o yuzden emziren anneler kullanmasa daha iyi
Birgarip miniktavsanim emziriyorsanız kullanmayın etkili bir ot kisiden kisiye degisiklik gostersede sonucta sutunuzden cocuga gecer.kullanmasaniz daha iyi.emzirmeyi bıraktiktan sonra deneyin rahatca veririsinin kilolarinizi merak etmeyin ben diyet yapiyorum diyorum ama neredeyse herseyi yiyorum. Ona ragmen verdim.iradesiz bi insanm ben verdiyem herkes kilo verir die dusunuyorum🤗