Zehra243 Kızlar galiba bebeğim alerji oldu yanakları kızardı hani ellerimiz çatlar ya öyle bir kızarıklık var yanaklarında bu alerji belirtisimidir? Ve Ne yapmam lazım ?
Mlscrn Zehra243 yoğırt falan mı verdiniz o yaparmış ama doğalmış kızarması ek gıdaya geçtimi bebiş kaç aylık
Lyla07 Zehra243 aynısı bugün bizde de oldu, soğuktan mı diye düşündüm ama hiç dışarı çıkarmadım. İlk defa ıspanak verdim bugün o mu yaptı diye düşündüm ama sadece yanaklarda var vücudunun geri kalanı temiz anlamadım bende🤷🏻♀️ Bende bekleyeyim burada.
Zehra243 Mlscrn yoğurt her zaman veririm canım 7 aylığız başladık ek gıdaya ama hep 3 gün kuralı verdim
Zehra243 Lyla07 Bende eşim mi öptüde öyle oldu dedim de eşim her zaman öper ama ilk kez böyle oldu yuvarlak kırmızı sakaldan olsa çoktan geçerdi
Zehra243 Efemm Hayır normal ucu silikon olan kaşıktan kullanıyorum bebeğime ama geçen kaynanam elinde ki kaşığıyla ağzına meyve soktu oda ayrı bir dert demir kaşıktı 😭😭
Zehra243 Efemm Hayır benim ki hiç belli olmuyor bildiğiniz allık sürmüş gibi pembe ama dokunduğumuz aynı ellerimiz çatlar ya öyle bir his var