Ellone28 drn5410 Ben hiç bi zorluk yaşamadim meyve sonrasi sebzede oğlum verdigim herseyi yiyo çok şükür
drn5410 Ellone28 Yaa bende doktorumu dinliyorum şuan meyveyle devam ediyoruz meraktan birkaç kaşık patates verdim ama öyle farklı tepki vermedi gibi çok şükür
Mom88 okkeseymen31 yaa ne güzel bende 4 ay bitince başlamayı düşünüyorum ilk neyle başlasam ve nasıl yapsam
KaSeM Demet_k ne çok aç nede tam tok. Ben uyandığında ağız kızgınlığı bi gitsin diye biraz eemzirdikten sonra keyifli olduğu anda tattırırdım. Başarılı da oldu. Şimdi de öğünleri mutlaka uykusunu almış halde iken veriyorum diğer türlü yemiyorlar 🤷🏻♀️
Ellone28 drn5410 Aynen sklma bence benim oğlum severek yiyor her çicuk bir olmaz tabikide ama alwrjik bünye olunca o sekilde baslamak zorunda kaldik
Mert_Cemre goksukus Valla canım benim bildiğim günde bir kavanoz yetiyor onun dışında anne sütü vermelisin
Araftaki gldfnysn verdiğiniz besinlerden kaynaklı olabilir hatta pancar verdiğimizde kırmızı bile olabileceğini söyledi doktorumuz