Derya_Ata Eniz1907 bezelye kırmızı biber ve fasulye bunlari nasıl vermeyi planlıyorsunuz bizde yeni baslayacagiz da fikir edinmek istiyorum
Ezgibeliz Begonvillll brokoliyi nasıl verdinz acaba bize ilk sebze ile başlayın dedi ama nasıl vericm bilemedm
Mert_Cemre goksukus ilk başladığımda günde bir kavanoz püre veriyordum onun dışında hep anne sütü içiyordu.Evde yapılan püreler çok daha sağlıklı siz bi araştırın çok güzel tarifler var onları deneyin derim.İnsallah kilo alımı artar ❤
Balbocegimkizim_42 Mrvts bize reflü maması dedi oda kesti kusmasini ,B12 kullanıyorum sadece ama danışayım bakayım takviye kullanabilir miyim başka
Mahsergulu-1994 ikiprensannesii2 ben yoğurt verdiğimde oyle bisi olmadi sadece yeme esnasinda agzinn kenarı biraz yoğurt oldugundanmi kızarıklık oldu sonra geçti bikac dakikaya
AlpAnnesi94 HappyKids Kendim hep 6.ayda başlanması taraftarıyken doktorun önerisiyle 5.aya girdik ve başladık. Doktorumuzun listesine göre ilerliyoruz Yoğurt ile başladık kendim püre halinde kaşıkla yediriyorum. Katı gıdaya geçtiğimizde blw yöntemini de deneyeceğim. ☺️🍴
DurdaneSerra42 Eslembaby-Cennetmomy peki vermeden önce emziriyor musunuz yoksa aç karnına mı veriyorsunuz bende başlamayı düşünüyorum da 🤗
Eslembaby-Cennetmomy DurdaneSerra42 açken vermiyorum çoğu zaman ama yemediği oluyor sebzeleri gün içinde herhangi bir vakitte de veriyorum meyveyi çok seviyor😇
oldugrs1 Deryauras12 nasıl yaptınız acaba püreyi cam rendede rendeleyip direk vermeyi düşünüyodum ben doğru olurmu acaba
KaSeM Demet_k ne çok aç nede tam tok. Ben uyandığında ağız kızgınlığı bi gitsin diye biraz eemzirdikten sonra keyifli olduğu anda tattırırdım. Başarılı da oldu. Şimdi de öğünleri mutlaka uykusunu almış halde iken veriyorum diğer türlü yemiyorlar 🤷🏻♀️