PrensesAnnesi41 İyi akşamlar hanımlar , bugün kan tahlili test oldum gebelik için beta<2 çıktı, doktor negatif dedi ama söylentilere göre sonradan yukseliyormus galiba başına gelen varmı ?
ilknur_acr94 PrensesAnnesi41 0.100 Dü adetime 5 gün vardı kan testi vermiştim doktor hamile değilsin demişti. Adetim geçince tekrar kan testi verdim hamileymişim meğerse şu an oğlum 4 aylık
PrensesAnnesi41 Mom9 doğumdan hemen sonra regl oldum yanlış ve eksik yazdım sanırım , düzenli şekilde devam ediyorumdum hep 2 gün erken olurum hatta ama bu sefer 4 gün gecti hala bişey yok
Mom9 PrensesAnnesi41 olabilir bence. Bende de oluyo bazen. Hatta gebelik testi yapmıştım bi çizgi silik çıkmıştı gözlerim pörtledi yerinden🙄 ama bi hafta sonra regl oldum çok şükür. Reglden sonra bi daha test yaptım negatif çıktı
PrensesAnnesi41 ilknur_acr94 bende bu olasiliklardan çok korkuyorum , adetim 3 gün geçti test yaptırdım 2 çıktı negatif dediler , ama hala adet olmadım
gdyjfhh PrensesAnnesi41 Sizin sonuç ne oldu acaba bende doğumdan sonra hemen regl olmuştum bu ay 7 gün gecikti 5 günlük gecikmede beta 0.100 yine de hamile olma ihtimalim var mı acaba çok tedirginim
honey_candy gdyjfhh hamile değilsin canım tarihin üzerinden 7 gün gecikmiş ve bu sonuc cıkmış. Doğum sonrası düzen alması biraz zamann alacak demekki