balkizcemrem Bikuzuannesi ben ilk fırsatta bakayım ilk yardım vüdeolarına. İlk yardım eğitimi almıstım ama unuttum açıkçası. 3 gün sonra biz de 7 aylığız.
balkizcemrem Annebal bugün diş olduğuna daha emin oldum durup dururken acı acı ağlıyor beni görünce dudaklarını büzüyor naz ağlaması yapıyor 😊nerde benim kızımın diş perisi 😁💗
Annebal balkizcemrem guzel yavrum ya 💜 canim eline istersen sogan pirasa vs verebilrisn eger agzina alirsa cunku bu yiyeceklerin agri kesici ozelligi var. Benim oglum hic agzina almazdi ama bi yerde okumustm
balkizcemrem Humamom 3 gün sonra biz de 7 aylığız. Artık ben de ezeceğim ya da az vuracağım. Yumurta çok kuru oluyor tıkıyor lor da. Labne ile veriyorum ben de. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Humamom balkizcemrem aynen ya yumurta ve lor peyniri tek vermek istiyorum ama kuru oluyo. Yumurta lor peynir ve muz yapıyorum çok seviyo kızım. Muzu önce çok ezip sulandırıyorum yumuşak oluyo öyle. Yarımdan daha az muz
Aysenurkd Bskulku evet siz takmayın olumsuz düşünmeyelim zamanı geldikçe iyice alışacaklar inşallah güzelce atlatırız bu dönemi
Aysenurkd TurkerNoyan zaten hiç püre yapmadım ilk tadımı bile çatalla ezip vermiştim hala da pütürlü yiyor. Brokoli falan güzel yiyo parmak besin olarak ama havuçta tıkandı onda biraz cesaretim kırıldı
TurkerNoyan Aysenurkd buharda mı haşladınız su da mı? Çünkü suda sert dokulu kalıyor ama buharda daha yumuşuyor o zaman iyi yer
karabocuk balkizcemrem en basından pütürlü veriyorum sadece çatalla ezerek yutarken bazen korkutsa da🤦🏻♀️😂 damakları sert bebişlerin hallediyorlar korkmayın