Sekerportacali Bebeğimi 2. Ay aşısına goturucem. Aşıdan sonra neler oluyor ? Çok huzursuzlaniyor mu? Aşı ateş yapıyormuş sanırım ateş kaça kadar çıksa normal kabul etmeliyim? Aşı sonrası bebeklerde gozlemledikleriniz neler oldu?
Ezgi3454 Sekerportacali sağlık ocağında yaptırıyorsanız yapan kişi sizi bilgilendiriyor burda herkes kendi çocuğuna göre cevap verir. Bizde ateş huysuzluk yapmadı. Ateş düşürücü verdi yinede çıkarsa verirsiniz diye 38 e gelirse ateş sayılıyor
Caglaaermiss Sekerportacali Benim bebeğimin ateşi olmadı ben aşıya götürmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim birde aşıdan sonra, ama huzursuzluk vardı yemek istemedi uyurken çıplık atar gibi ağlayıp uyandı ve hep kucak istedi 2 gün boyunca böyleydi
Sekerportacali Emirin_Annesi10 aşı olduk geldik uyku moduna geçti zaten memeyi zor emdi kuzum😣 inşallah ateş yapmaz
Sekerportacali Caglaaermiss gitmeden 40 dk önce verdim aşı olduk şimdi bidaha mi vereyim yoksa bi saat dilimi var mı ?
Aliasil-34 Caglaaermiss aşıyı kendi doktoruna yaptırsam olur mu yoksa illa sağlık ocahı mi yapıyor hastane de yapıyor mu
Nehir2020 Benim bebeğimi baya etkiledi 39 a kadar yükseldi ateşi calpol verdim o biraz hafifletti sıcak suyla falan vücudunu sildim. Aşırı halsizlik ve uyku yaptı çok korkmuştum 2. Ay aşısı denilince korkuyorum valla
[silindi] Nehir2020 ateş 39 olunca doktora görmediniz mi ki gidilmiyor mu aşı sonrası yükselirse yoksa🤔
[silindi] Bizde yarın 2.ay asisibolucaz korkuyorum valla bnde yan etkilerinden filan Allah yardımcımız olsun 🤲
Sekerportacali [silindi] biz şimdi olduk gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim yazık çok ağladı 😣 hemen uyku haline geçti bile memeyi zor emiyor kuzum 🥺
Nehir2020 Ya sıcak suyla koltuk altlarını falan sildim üstünü de çok ince giydirdim sonra hemen düştü 37 ye düşmeseydi hemen götürecektim düştüğü için götürmedim
Caglaaermiss Sekerportacali Saat dilimi yok tabiki ama ben de aşıdan 2 saat sonra falan vermiştim calpolun hiçbir zararı olmaz
Sutlac11 Buse99810 vücudunun savaşması gerekiyormuş vermememiz gerekiyormuş kontrol edin sürekli sadece
Nehir2020 Evet sürekli ateşini kontrol et. Ben ateşi çakınca verdim calpol ateşi fazla çıkınca doktor 6 saat orayla verebilirsin demişti
Arsel Ben de aşıdan bi saat sonra yarım fitil ve akşam da 10 gibi yarım fitil verdim. 37lerde seyretti ateşi.